Dyremishandling og dyreplageri er noe de fleste av oss tar avstand fra. Men dessverre skjer det. Hvordan enkelte mennesker kan få seg til å gjøre slike grusomheter, er for oss helt uforståelig!

Hunden Caitlyn ble et offer for dyremishandling, hun ble funnet med munnen teipet igjen så hardt at man ikke visste om tungen hennes var til redde. Man antok at den hadde vært teipet igjen slik i 36-48 timer.

Menneskene som fant henne kontaktet Charleston Animal Society, som kom for å ta seg av Caitlyn. Når de fjernet tapen, skrek hun.

Den stakkars hunden som har vært igjennom flere operasjoner for å bli reddet, er nå et ansikt utad for å arbeide mot dyremishandling.

Catlyn har det bra nå, men arret i ansiktet hennes viser tydelig hva hun har vært gjennom. Mannen som gjorde dette har blitt anmeldt og straffet.

Organisasjonen «A dogs best day», har gitt Caitlyn nettopp det, den beste dagen i hennes liv! Nedenfor kan du se en rørende film av Caitlyn når hun får oppleve denne dagen, med hundegodteri og leker.

Det gikk til slutt bra for Caitlyn, slik går det dessverre ikke for alle.

Hjelp oss med å dele denne historien dersom du også avskyr dyremishandling og for å øke oppmerksomheten rundt dette viktige temaet!