Hjem Historier fra livet 9 år gammel gutt blir mobbet fordi han liker å sy: Se reaksjonen når far kjøper en symaskin til han

9 år gammel gutt blir mobbet fordi han liker å sy: Se reaksjonen når far kjøper en symaskin til han

9-åringens reaksjon smelter hjerter over hele verden.

Sam er en 9-år gammel gutt som elsker å sy. Det er nok kanskje ikke alle 9-år gamle gutter som har den interessen, og derfor har Sam også blitt mobbet av sine jevnaldrende.

Et barn trenger støtte fra familien når det vokser opp: en far og mor som kan oppmuntre og støtte barnets evner og drømmer – dette er den eneste måten å sikre at et barn vokser opp med selvtillit og en god sjanse til å oppnå lykke og suksess i livet. Og akkurat denne støtten får heldigvis Sam fra sine foreldre.

Faren hans, Aaron, bestemte seg for å overraske sønnen med en bursdagsgave som vil oppmuntre ham til ikke å gi opp lidenskapen: en symaskin. Og lille Sams reaksjon er uvurderlig.

Den 9 år gamle gutten ble ertet og mobbet av skolekamerater som åpenbart ikke kunne forstå hvordan Sam kunne ha utviklet denne lidenskapen. Men hvem sier at en gutt ikke kan like å sy?

Heldigvis ble Sam ikke avskrekket av ertingen og fortsatte å delta på sykurs for å forbedre ferdighetene sine. Pappa Aaron bestemte seg for å overraske ham på bursdagen hans ved å gi ham sin egen symaskin.

Så glad blir Sam for symaskinen. Foto: Skjermdump Tiktok

Mens Sam pakker ut gaven, filmer faren hans. Og når gutten endelig forstår hva som ligger foran ham, tror han ikke sine egne øyne:

«Det er en symaskin !! Vent litt, hva slags .. Det er en Singer! Takk!» utbryter han.

Reaksjonen på gaven ble filmet og lagt ut på TikTok. Og siden har tusenvis av mennesker blitt rørt av historien.

Se den herlige reaksjonen når 9-åringen åpner gaven sin i videoen nedenfor.

LES OGSÅ: Den 9 år gamle jenta ble angrepet av mobber – så tar moren saken i egne hender

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com