torsdag, februar 25, 2021

9 år gammel jente fikk corona – sovnet inn tre dager etter diagnosen, på farens fødselsdag

Mest lest nå

En 9 år gammel jente uten kjente helseproblemer sovnet inn på farens fødselsdag, tre dager etter at hun hadde testet positivt for coronaviruset.

En ni år gammel jente gikk bort på farens bursdag bare tre dager etter at hun ble testet positivt for koronavirus. Jenta hadde ingen kjente helseproblemer. Det skriver The Mirror ifølge det danske nettstedet Dagens.dk.

Makenzie Gongora ble diagnostisert 29. januar etter oppkast og vond hodepine. 1. februar gikk hun til sengs for siste gang. Tidlig morgenen etter sovnet den lille jenta inn.


Legene hadde fortalt jentas mor, Kristle Gongora, at hun skulle holde øye med feberen og gjøre det behagelig for henne hjemme. Det sa Makenzies tante, Victoria Southwark, ifølge Dagens.dk til Today.

Makenzie Gongora Faksimile: GoFundMe

– Kenzie hadde ingen pusteproblemer. Det var ikke noe stort. Alle symptomene var milde, forteller jentas 37 år gamle tante.

Etter det tragiske dødsfallet har tanten opprettet en innsamling på GoFundMe, for å hjelpe foreldre med å betale for begravelsesutgifter.

I teksten på innsamlingssiden har hun skrevet at niesen hennes så ut til å komme seg etter en bølge av symptomer som kom og gikk.

Men Makenzie begynte å føle seg trøtt, og derfor la hun seg tidlig natten hun døde.

Dagens.dk skriver at Erica Gongora, en annen tante som hjalp til med å starte innsamlingen for familien, ifølge The Mirror har uttalt at Makenzies mor var inne og sjekket hvordan datteren hadde det i løpet av natten.Foto: GoFoundMe

– Svigerinnen min så til henne senere den natten og innså at hun ikke lenger pustet, og hun klarte heller ikke å finne noen puls, sier tanten.

Makenzies familie fortalte Today at de ikke kjente til at hun hadde noen underliggende helseproblemer, men at hun var liten for alderen.

Makenzies levninger er nå fraktet til Dallas for obduksjon. Her skal medisinsk personale finne ut om det er Covid-19 som forårsaket niåringens tragiske og alt for tidlige død.

Jenta sovnet inn tidlig 2. februar, som var bursdagen til faren hennes. Tre dager senere var det også mamma Kristles bursdag.

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter