lørdag, juni 12, 2021

9-åring ofret det lange håret sitt for kreftsyke barn

Mest lest nå

Ni år gamle Reilly Canny fra Storbritannia er en ekstremt tøff gutt. Gjennom hele oppveksten har han gitt blaffen i at jevnaldrende mente at han hadde en «jentefrisyre».

Han har nemlig spart til sitt lange, flotte hår for å ligne sitt største idol – fotballspilleren Gareth Bale.

Reilly var stolt av det lange håret sitt, og ville ikke klippe selv om noen trodde han var en jente. Men da han fikk vite at andre barn kunne trenge håret hans, så fikk han lyst til å la lokkene falle.


– Jeg vet hvordan det føles å være syk, og jeg vet hvordan det er å være innlagt på sykehus. Jeg liker ikke å se mennesker gå gjennom det, så jeg klippet håret mitt. Det skal jeg gi til kreftsyke mennesker, forteller han når han blir intervjuet av 5News.

Reillys mamma er utrolig stolt over sønnen sin.

– Da de begynte å klippe i det lange håret ble det ganske følsomt for meg. Håret har vært en del av hans identitet i ni år. Vi er veldig stolte over ham, forteller mamma Daisy Canny.

Jeg har blitt mobbet

Selv om mange synes at Reilly har vært kul med det lange håret, så har det også vært barn som har mobbet han for det. Til det har niåringen et klart svar:

– Det har alltid vært folk som har mobbet meg, men jeg bryr meg ikke. De har sin mening og jeg har min, de kan kalle meg akkurat det de vil, sier Reilly.

Samlet inn nesten 60 000 kroner

Håret til Reilly har nå samlet inn nesten 60 000 kroner via en Go Found Me-side. Det er et mye høyrere beløp enn familien hadde regnet med. Innsamlingen til formål for kreftsyke barn pågår enda.

Her kan du se et nyhetsinnlag om fantastiske Reilly:

LES OGSÅ: Kreftsyk 2-åring måtte avlyse bursdagsbesøket – nå strømmer gratulasjonene inn fra hele verden

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter