mandag, oktober 26, 2020

9-åringen blir mobbet fordi hun er for tykk – nå har moren en viktig oppfordring

Mest lest nå

Moren til en 9 år gammel jente, kommer med en oppfordring til oss alle; vi må lære å elske oss selv!

Moren forteller på LoveWhatMatters hvordan 9-åringen hennes har blitt utsatt for menneskers ubarmhjertige overfladiske måte å bedømme andre mennesker på.

Hun er 9 år gammel og har alt måtte erfare hvordan det føles å få stygge kommentarer om utsende, vekt, familie og klær. Hun har blitt kalt for dum, for tjukk, for stygg, for fattig, for høylytt, for vill. Hun har blitt ekskludert fordi hun ikke er pen nok, tynn nok, glad nok, morsom nok, ikke likt nok.


Foto: privat

Moren til 9 åringen presiserer i sin fortelling at hun ikke selv blir såret av kommentarene, fordi hun vet at de ikke er sanne. Moren vet at datteren er god nok. Det som sårer henne er å se hvor mye kommentarene ødelegger for datteren, hvor mye andre mennesker klarer å såre henne. Datteren hører mer på jevnaldrende enn på moren.

Og det er her moren kommer med den viktige oppfordringen til oss alle; vi må lære å elske oss selv!

Barna våre legger mer merke til hvordan vi bedømmer oss selv, enn hva vi sier om dem, skriver moren. De kan ikke høre at vi sier de er mer enn nok, fordi de er opptatte med å lytte til at vi slakter oss selv.

Foto: privat

Moren lover å slette selv-hat fra livet sitt, og lære å elske seg selv. Hun mener det er like viktig for alle foreldre som oppdrar små barn, å lære dem at vi godtar og elsker oss selv som vi er, for så å kunne lære dem å akseptere seg selv for hvem de er.

Det er sikkert mange av oss som har et godt stykke arbeid å gjøre før vi kan si at vi unner barna våre å gjøre som vi gjør, ikke som vi sier.

LES OGSÅ: 6-åringen ble mobbet av vennene sine. Da tok foreldrene en kontroversiell avgjørelse

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter