søndag, juni 7, 2020

9-åringen får kjeft fordi han tegner over alt. Så får han i oppgave å dekorere en restaurant

Mest lest nå

Ni år gamle Joe Whale tegnet over alt. Han tegnet i alle skolebøkene sine, han tegnet på alle ark han hadde tilgjengelig, og han tegnet både i skoletimene og på fritiden. Det falt ikke alltid i smak.

Det hendte Joe ble irettesatt på skolen fordi han ikke fulgte med, og satt og tegnet i stedet. Men foreldrene hans så potensialet i sønnen sin. I stedet for å kjefte på han for at han tegnet hele tiden, sendte de han på en kunstskole der han fikk tegne så mye han ville etter skoletid.

Foto: Privat


Blomstret på kunstskolen

Joes pappa, Greg Whale, forteller til nettsiden Bored Panda at hans sønn alltid har elsket å tegne, og at han i tillegg syns han er ganske begavet, med tanke på at han bare går i fjerde klasse. Det skriver Metro.

Foto: Privat

På kunstskolen, begynte Joe virkelig å blomstre. Og læreren hans ble så fascinert av den lille guttens tegninger, at hun delte noen av Joes tegninger på Instagram. Der ble de raskt lagt merke til. En av dem som likte Joes tegninger godt, var eieren av restauranten ‘Number 4’ i Shrewsbury i England.

Les også: Da jenta på åttende trinn fikk i oppgave å regne ut sin BMI, satt hun læreren kraftig på plass

Han tilbød Joe jobb som dekoratør i restauranten, da en hel vegg skulle dekoreres. Joes pappa kjørte Joe til restauranten flere dager etter skolen, slik at han fikk dekorere veggen med tegningene sine. Joe brukte rundt 12 timer på veggen.

Foto: Privat

Tegnegutten

Joe har også fått sin egen hjemmeside, og profiler i sosiale medier. Der viser han frem tegningene sine og alt han lager. Joe går nå bare under navnet «Tegnegutten».

Joes pappa, Greg, har noen gode råd til foreldre som vil oppmuntre barna sine til å utvikle sitt talent:

«Jeg vil gjerne oppfordre foreldre til å oppmuntre barna sine til alltid å følge sin lidenskap og sine drømmer. Undersøk om det finnes noen lokale verksteder eller grupper i området», sier han.

Foto: Privat

Her kan du se en video om Joe og hans tegninger:

129,807FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter