in

9 hemmeligheter for å få et yngre, friskere utseende!

Hvem vil ikke se ung ut lengst mulig? Man trenger å ikke bruke en formue på skjønnhetsprodukter og behandlinger. Tipsene i denne artikkelen er gull verdt. Følg disse ni punktene og du vil føle deg både yngre og friskere.

Søvn

Det kalles ikke skjønnhetssøvn for ingenting. Å sove 8-9 timer om natten er den beste medisin for å holde hodet og kropp på topp. Sover du godt om natten, vil du føle deg yngre enn du egentlig er. Men får du ikke søvnen du trenger, kan du ende opp med å se 10 år eldre enn du egentlig er i løpet av de neste fem årene.


Vær bevisst på hvordan du ligger

Sover du med ansiktet ned mot puten, kan dette skape linjer i ansiktet ditt. Etterhvert vil disse «sovelinjene» bli til rynker. Det beste er å skifte på liggestillingen din.

Vask, rens og fukt

Hud trenger å bli gjort ren og deretter tilført fukt. Bruk en fuktighetskrem som er mild, binder fuktighet samt tilfører næring.

Drikk masse vann

Du har nok hørt før at vann er bra for kroppen din. Vann er en gave fra naturen. Ifølge leger bør vi drikke 8-10 glass vann om dagen, det vil ikke bare holde kroppen din sunn, men også gjøre huden din strålende og du vil se yngre ut.

Drikk melk

Gjør det til en daglige rutine å drikke minst ett glass melk. Melk inneholder mange essensielle proteiner, aminosyrer og vitaminer som er viktige for næring av huden. Melk har fuktighetsegenskaper som bidrar til å forhindre tørrhet og fremmer fuktighet.

Drikk grønn te

Grønn te er kjent som drikken som brukes til anti-aldring. Den er også brukt til å redusere risikoen for å utvikle Alzheimers, og bidrar til å bygge beintetthet og hindre øyesykdommer som er vanlige med aldring.

Ikke se ned på dataskjermen

Å se ned over tid, forårsaker rynker. Hold skjermbildet opp mot øyet. Ikke bøy skuldrene, hold dem oppreist.

Tren

Vi vet alle om de mange helsegevinstene ved å trene. Vær skikkelig aktiv i minst 30 minutter hver dag. Det er det beste du kan gjøre for å sinke aldringsprosessen.

Bruk solkrem

Du har nok hørt at solkrem beskytter oss mot kreft og smertefull solbrenthet. Visste du at det å bruke solkrem også bidrar til å stoppe de fryktede rynkene også? Ifølge en nylig studie av American College of Physician (ACP) er regelmessig bruk av solkrem en fantastisk beskyttelse mot aldring som rynker, flekker og tap av elastisitet forårsaket av solens ultrafiolette stråling.

Del gjerne videre tipsene!

Kilde: newzmagazine

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Passasjer filmer hvordan SAS-ansatte behandler bagasjen – Klippet har skapt en klagestorm mot flyselskapet

Sønnen bar sin funksjonshemmede mor ned 24 etasjer under den grusomme brannen i London