Hjem Viralt 91-åringen spiller på pianoet på togstasjonen da Cats-stjernen begynner å synge med han

91-åringen spiller på pianoet på togstasjonen da Cats-stjernen begynner å synge med han

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Denis Robinson (91) bor i London. Tre dager i uken går han til St. Pancras togstasjon for å spille litt på pianoet som står der.

Vanligvis er det ikke så mange som legger merke til Denis når han sitter og spiller. Men denne dagen skulle han plutselig bli stjerne. Det skriver nettsiden Inspire More.

Ceili O’Connor er profesjonell sanger og skuespiller og spiller i den internasjonale turné-oppsetningen av musikalen Cats. Hun gikk forbi Denis som satt og spilte.

Ceili klarte ikke dy seg, og gikk bort til Denis og begynte å synge til painospillet hans.

Foto: Twitter

Folk begynte å samle seg

I Cats, spiller Ceili Gumbie/Jennyanydots, og Grizabella, karkteren som synger et av hovednummerene, nemlig sangen «Memories». Etter hvert som duetten spilte og sang, samlet flere folk seg rundt pianoet.

Cats-stjernen var sammen med skuespiller Matthew Rowland som spiller Skimbleshanks in Cats da de så Denis ved pianoet. Han tok frem mobilen og begynte å filme den nydelige scenen som utfoldet seg på togstasjonen.

Filmet en bit magi

Matthew postet videoen av duetten på Twitter. Der skrev han:

«Vi var på vei til Brussel for vår neste forestilling av @CatsMusical tour. Jeg så denne mannen som spilte, og ropte på @CeiliOConnor, siden jeg skjønte at han trengte en syngende partner. Filmet en liten bit magi her. Han var så søt, han sa at Ceili gjorde dagen hans perfekt, og at hun burde vært med i et show. Fantastisk x.»

Kan fortsatt spre glede

Ceili svarte på tweeten med å skrive: «Takk for all den flotte responsen, men den virkelige stjernen her er min kjære nye venn på pianoet som løftet oss alle ved å sette seg ned og spille fra hjertet sitt. Jeg kunne ha sunget med ham hele dagen.»

Hun skrev videre: «Jeg ønsket å dele denne nydelige mannen med dere, fordi han virkelig elsker seniorlivet og beviser at du fortsatt kan spre glede og gjøre det du elsker selv om du er eldre.»

Se den nydelige duetten her:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com