in ,

92-åringen kler seg ungdommelig og lever livet: – Jeg gir blaffen i hva andre mener

Alder er bare et tall – det er 92 år gamle Helen Ruth Van Winkle det perfekte eksempel på.

De fleste forbinder gjerne Instagram, selfies og sprudlende festbilder med yngre mennesker. Men det er aldri for sent å lære seg noe, eller for den saks skyld å leve livet til det fulle.

Helen Ruth Van Winkle klarer i en alder av 92 år å formidle sprudlende energi på en måte som dagens nye generasjon bare kan drømme om! På Instagram har hun sin egen profil som i skrivende stund har over 3,5 millioner følgere..


Helen Ruth Van Winkle har nettopp fylt 92 år og bor i Waco, i den amerikanske delstaten Kentucky, og hun er langt i fra den klassiske bestemoren eller oldemoren.

Hun liker ikke å sitte hjemme som sine jevnaldrende for å ta seg av barnebarna, rydde huset eller strikke, Helen har alltid elsket å være en kvinne som går mot strømmen, litt aggressiv (i god forstand), umulig ikke å legge merke til.

Som hun sier til NPR: «Jeg har alltid vært en rebell!»

Som den eldre kvinnen har sagt ved mer enn en anledning:

«Jeg har alltid vært en opprører helt siden jeg ble født.»

Hun fleiper med at hun alltid har brydd seg om utseendet sitt og lagt mye tid og energi på klesvalgene, ikke bare da hun var ung jente, men også etter at hun fylte nitti!

Da hun bestemte seg for å åpne en instagramside, forestilte ikke Helen seg at hun ville få så mange likes og så mange følgere på bare noen få dager. I dag er hun en ekte influencer med over 3,5 millioner følgere fra hele verden!

Dette er selvfølgelig takket være fotografiene som er publisert av oldebarna hennes som håndterer profilen hennes og all PR med omverdenen. Hun er kanskje 92 år gammel, men hun har fortsatt mye å tilby og er full av livsglede og alltid klar til å bryte alle fordommer som finnes i samfunnet vårt, og av den grunn kan du ikke gjøre annet enn å beundre og rose henne.

Ta en titt på bildene nedenfor og la deg inspirere av livsgnisten til denne 92-år gamle oldemoren.

På spørsmål om hvorfor hun selv tror at hun er blitt så populær svarer Helen:

«Hva ser folk på det bildene? Jeg tror de ser en oldemor som ikke bryr seg om hva noen syntes om henne.»

Og Helen har også et tips til de som søker hva det egentlig vil så å leve et lykkelig liv.

«Nøkkelen til et lykkelig liv – nå er dette min versjon: Du smiler alltid til folk selv om du bare møter dem på gaten (det meste av tiden får du et smil tilbake), gå i kirken, og vær alltid snill mot alle mennesker du møter … Jeg har møtt mange mennesker, og jeg tror at de vil si det om meg. «

Man i alle fall ikke si annet enn at denne damen oser av energi, til tross for sin høyde alder.

«Peace and love»

Helen Ruth Van Winkles morsomme og fargerike bilder minner oss om hvor morsomt man kan få det dersom man slutter å bry oss om andres tanker og meninger.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

En baby i magen, en baby på brystet – med to biologiske og et adoptert barn fra før

rema1000

Familien hadde bare 8 kroner – gikk gråtende fra Rema