in ,

93 år gammel mann stod langs veien og haiket – nå røres verden av den søte grunnen

eldre mann

Eiendomsmekleren Richard Farmer kjørte nylig hjem fra jobb, da han så en eldre mann som stod langs veien med rullatoren sin og haiket. Richard tenkte han sikkert trengte å komme seg til butikken for å kjøpe mat. Men det var ikke det den gamle mannen skulle.

– Jeg bremset, tok en u-sving og kjørte tilbake for å se om han trengte hjelp, skriver amerikanske Richard på Facebook.

 – Jeg gikk ut av bilen og spurte om han var ok. Han sa han prøvde å komme seg til nærbutikken som ligger rundt 2,5 kilometer unna, skriver han videre.


Richard forteller at hans første tanke var at mannen trengte å kjøpe mat. Richard bestemte seg for å kjøre han til butikken.

Foto: Privat/Facebook

Skulle kjøpe sjokolade til kona

– Jeg brukte 15 minutter på å tørke over håndtakene, setene, dashbordet og så videre med noen våtservietter. Jeg tok på mine blå engangshansker og munnbind, og ga han litt hånddesinfeksjon. Så dro vi avgårde, forteller Richard.

På den korte bilturen, fikk Richard vite en hel del om mannen. Han het Mike og var 93 år gammel. Da Richard spurte hva han skulle handle på butikken, fikk han et noe overraskende svar.

Mike fortalte at han og hans kone Doris brukte å dele en sjokoladeplate hver kveld. Men nå var de tomme for sjokolade. Derfor skulle han på butikken for å kjøpe 35 sjokoladeplater.

Foto: Privat/Facebook

Hadde planen klar

Etter å ha handlet sjokoladen, kjørte Richard mannen hjem igjen. Richard lurte på om Doris visste at han var ute på tur, men det visste hun ikke.

– Hun har sikkert ikke merket at jeg er borte ennå, sa Mike.

På spørsmål om hva han skulle si til henne da han kom hjem med 35 sjokoladeplater, svarte han at han skulle si at han hadde møtt en veldig snill eiendomsmegler som kjørte han til butikken.

– Jeg ga han kortet mitt og sa at neste gang han trenger sjokolade, så trengte han ikke haike. Han kan bare ringe meg. Jeg ser også frem til å møte Doris, skriver Richard.

I left the office today to go home and grab a quick bite to eat when I saw this elderly man standing with is walker at…

Posted by Richard Farmer on Monday, April 27, 2020

LES OGSÅ: Hun møtte drømmemannen på Facebook, og giftet seg etter ti måneder. Så avslørte han en stor hemmelighet

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

andrew

Ung pastor tok sitt eget liv – nå går konas brev viralt

joseph

Lille Joseph mangler en arm – da han ble med foreldrene på fotballkamp fikk han sin livs overraskelse