Hjem Familie 94 år gammel oldefar møter oldebarnet sitt for første gang og begynner å snakke etter å ikke ha sagt et ord på flere måneder

94 år gammel oldefar møter oldebarnet sitt for første gang og begynner å snakke etter å ikke ha sagt et ord på flere måneder

Historien om den 94 år gamle mannen med Alzheimer har blitt sett av over en million mennesker på Tiktok.

Videoen ble delt av Jamie Glassman, en ung mor fra Los Angeles. Kvinnen la ut et klipp der hun introduserer babyen sin for ektemannens bestefar, Sylvan Lake. Den eldre mannen som hadde vært taus i månedsvis på grunn av Alzheimers reagerte på en måte som gjorde alle målløse.

94-åringens første oldebarn hadde en virkelig helbredende effekt på denne oldefaren, faktisk i så stor grad at at mannen begynte å snakke igjen etter en lang periode uten å ha sagt et eneste ord . Denne historien rørte selvfølgelig alle som så den, men den personen som opplevde de sterkeste og mest ekte følelsene var selvfølgelig hovedpersonen selv, nemlig oldefar.

Ansikt til ansikt med den lille jenta koste den eldre mannen seg med hvert klapp på kinnet hun ga ham og ble så rørt at han klarte å uttrykke seg på en måte han ikke hadde gjort på lenge. Kjærligheten til et barn kan tydeligvis være ren terapi.

LES OGSÅ: Jan Runar fra Demenskoret forteller hvordan det var å få diagnosen som 45-åring

– Da han så henne, lyste han opp og begynte å snakke – sier Jamie og fortsetter:

Det var utrolig og veldig emosjonelt, han kunne ikke stoppe. Så snart babyen min dukket opp i livet hans, gikk han tilbake til å leve på en måte som vi hadde ikke sett ham gjøre det på lenge.

Du kan selv se den rørende videoen nedenfor:

@jamieglassman8

Without music for anyone that wanted to see!

♬ original sound – Jamie Glassman Sherm

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com