søndag, april 18, 2021

99 år gamle Betty White kysset grizzly-bjørnen

Mest lest nå

Skuespiller, komiker og forfatter Betty White har fått mange kyss, men det spørs om ikke kommer til å huske aller best det hun nylig fikk – av en grizzlybjørn.

17. januar feiret den folkekjære amerikanske skuespilleren Betty White 99-årsdagen sin. Helt siden hun flyttet til Los Angeles i California tidlig på 1950-tallet har hun jevnt og trutt fortryllet tv-seere i alle aldre.

Faksimile: Air.tv

Gjennom årenes løp har White ifølge Wikipedia fått 6 Emmy Awards, og har vært nominert hele 12 ganger. For det nordiske TV-publikum er hun kanskje best kjent fra komi-serien Pantertanter.


I tillegg til en aktiv karriere på skjermen har White også, ifølge Ron Project et stort hjerte for dyr, og har ved en rekke anledninger stilt opp for ulike formål som setter fokus på dyrenes vel.

White har samarbeidet med Los Angeles Zoo og Morris Foundation i mer enn 40 år.

– Jeg må fortsette å jobbe som skuespiller slik at jeg har råd til å fortsette med veldedighet, har hun tidligere uttalt til Hollywood Reporter.

Og hun trives tydeligvis med det.

– Jeg er den heldigste gamlingen i verden. Halvparten av tiden min jobber jeg med noe jeg elsker og den andre halvparten av tiden jobber jeg med dyr, har hun uttalt.

Vennen hennes Tom Sullivan har uttalt at han tror Betty White er i stand til å sjarmere selv et villdyr.

Kanskje var det nettopp dette som nylig skjedde. Selv om Betty White nærmer seg 100 med stormskritt ser det ikke ut som hun har tenkt å skru ned tempoet.

I en nylig sluppet video ser vi henne spise marshmallows sammen med en enorm grizzlybjørn. Hun drister seg til og med til å stjele et kyss fra den store vennen sin.

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter