in

Etter å ha sett dette eksperimentet har du neppe lyst på burger fra Mc-Donalds!

Alle unner seg vel en cheeseburger i ny og ne, men kanskje du er en av de som spiser det litt vel ofte? Det er ikke bra for kroppen, det vet vi jo. Men her skal du få se en video som virkelig viser hvorfor man bør holde seg unna.

Det var University of Nottingham i England som ville gjøre et eksperiment for å se hva som skjer når vi spiser en burger fra McDonalds.

De benyttet seg av ren saltsyre, som vi alle har i magesekken for å hjelpe oss med å bryte ned alt vi spiser.


Etter tre timer og tretti minutter i syren kom det sjokkerende resultatet.

Saltsyre er sterkt etsende og bryter ned maten og dreper bakterier som er farlige for oss. Hvis vi ikke hadde hatt et beskyttende lag i magen hadde syren angrepet kroppen vår innenfra.

Forskeren var overrasket da de plukket opp burgeren fra vesken. Istedenfor å ha blitt oppløst var den forvandlet til en stor, slimete, svart klump.

En fruktsalat f.eks. løses opp på ca. 30 minutter. Det er den store mengden av transfett som finnes i osteburgere som gjør dem så vanskelig å bryte ned.

Det er ingen fare å nyte en burger engang i blant, men etter å ha sett videoen nedenfor får du sikkert lyst til å tenke deg om neste gang du skal velge deg noe kjapt å spise.

[mashvideo]

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Huset er bare 15 kvadratmeter stort – Men det de har fått plass til er helt fortryllende!

Marcus hører noen ungdommer som ler høyt på toalettet, når han skjønner hva som skjer blir han lei seg!