Hjem Nyheter Aase Abrahamsen har vært savnet i 14 dager – Nå deler politiet nytt bilde

Aase Abrahamsen har vært savnet i 14 dager – Nå deler politiet nytt bilde

Aase Abrahamsen ble meldt savnet for 14 dager siden etter å ha blitt sist sett på toget mellom Bergen og Oslo 8 juni. Den savnede, som ble observert på avgang 15:37, kan ha forsvunnet i området mellom Myrdal og Flå.

Datteren hennes har publisert et innlegg på Facebook, hvor hun ber om hjelp fra offentligheten til å finne moren. I innlegget skriver hun:

«Vår kjære, fine mamma er savnet! Hun ble sist observert på toget mellom Bergen og Oslo lørdag ettermiddag (8.6), på avgang 15:37 – mulig i området mellom Myrdal og Flå. Hun har mest sannsynligvis på seg sporty hverdagsklær, en lang mørkeblå/lilla allværsjakke og en turkis tursekk. Vi trenger all hjelp vi kan til å finne henne, og ønsker derfor at dette blir delt så mye som mulig, slik at de som kan ha sett henne og kan ha viktig informasjon får tatt kontakt med politiet så fort som mulig.»

Aase Abrahamsen
Aase Abrahamsen. Foto: Politiet

Den 8. juni, skulle Abrahamsen ha ankommet Torp flyplass fra Bergen, men hun dukket aldri opp.

Etterforskningen avdekket tidlig at Abrahamsen i stedet hadde gått ombord på Bergensbanen. Politiet opplyser i en pressemelding at hun tok toget klokken 15.37 denne lørdagen og satt i vogn syv. De har funnet spor som tyder på at hun ikke forlot toget før tidligst på Finse stasjon.

– Opplysninger i etterforskningen indikerer at hun ikke har forlatt toget før tidligst på Finse stasjon, opplyser politiet.

Det ble igangsatt et omfattende søk med letemannskaper, søkshunder og helikopter med varmesøkende kamera på Finse og videre østover langs togstrekningen, men søket ble avsluttet uten resultater torsdag forrige uke.

Ingen spor

Politiet har ikke funnet noen aktivitet på Abrahamsens mobiltelefon eller bankkort siden dagen hun ble meldt savnet. Dette, kombinert med at hun er DNT-medlem og vant til å gå i fjellet, gjør at politiet nå også vurderer Hardangervidda og tilhørende hytter som mulige oppholdssteder.

Etterlyser tips

Politiet ber om tips i saken og ønsker å bli varslet dersom noen har sett eller ser Abrahamsen. Telefonnummeret til politiet er 33 34 44 00 eller 02800.

Beskrivelse av savnede:

  • Hooka-joggesko: Lys rosa/fersken farge
  • RAB ryggsekk: 25 liter, Marina Blue
  • Nordheim Fløyen 2.0 regnjakke: Farge Eclipse (blå/lilla)
  • Olabukse

Politiet og familien til Aase Abrahamsen håper at offentligheten kan bidra med informasjon som kan føre til at hun blir funnet trygt. Hver observasjon kan være avgjørende i denne kritiske søket.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com