Hjem Kjendisnytt Abubakar Hussain om det arrangerte ekteskapet: – Jeg var et barn da jeg giftet meg

Abubakar Hussain om det arrangerte ekteskapet: – Jeg var et barn da jeg giftet meg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Omtrent samtidig som Abubakar Hussain slo gjennom med «Tabu med Abu» og lagde humor av ting som var tabu, kom hans kone til Norge. Da hadde de alt vært gift i to år.

«Tabu med Abu» kunne neppe vært laget i dag, mener Abubakar Hussain når han snakker med A-magasinet til Aftenposten om showet han slo gjennom med. Han tullet med alt som var tabu og med den woke-kulturen vi har i dag, der folk er veldig på vakt mot  sexistisk, rasistisk og sosial diskriminering og annet som en mener er krenkende forskjellsbehandling, tror han programmet hadde falt gjennom.

Les også: Abu og Mayoo aktuelle med eget tv-program

Det samme året som han ble kjent med «Tabu med Abu», kom kona hans til Norge fra Pakistan. Da hadde de allerede vært forlovet i tre år – og gift i to år – før de flyttet sammen på gutterommet til Abubakar i Lørenskog.

– Jeg giftet meg for tidlig. Det var det jeg gjorde. Jeg var et barn da jeg giftet meg, sier han til Aftenpostens A-magasinet.

Det var et arrangert ekteskap.

– Jeg har tidligere sagt at det var tvang, men de sa ikke «hvis du ikke gifter deg, så skyter vi deg». Det var mer sånn: «Vi har gjort mye for deg, og hvis du ikke gjør det, så snakker vi ikke mer med deg.» Det er sånn kulturen er, forklarer komikeren.

Han sier han var redd for å miste dem. I dag skjønner han at han burde sagt nei, men det gjorde han ikke da.

I 2021 tok han og kona ut separasjon etter ni års ekteskap. Abubakar sier hun var i samme båt som ham.

Nå bor han alene – for første gang etter 30 år i en norsk-pakistansk storfamilie. Det har vært en overgang. For tiden er han å se i det populære tv 2-programmet «Sofa», der han og kompisen Mayoo ser tv sammen.

Han driver også NRK-podcasten «Med all respekt» sammen med Anders Nilsen, Sandeep Singh og Galvan Mehidi. Drømmen hans er et ekte talkshow.

– Ikke noe sånn billig dritt-talkshow, men Senkveld! Det er drømmen min, og det kan jeg være best på. Jeg skal ta opp ekte ting. Ikke sånn: «Jeg har gitt ut en bok», nei, jeg bryr meg ikke om boken din. Jeg bryr meg om hvordan du er som person. Det finnes ikke i Norge. Vi har podkaster, men ikke et ekte talkshow, sier han til A-magasinet.

16 ukers helvete

For tiden er Abu aktuell som deltaker i programmet «16 ukers helvete». Her skal han få en sunnere livsstil. Men de siste årene har han allerede tatt store grep. Og på Instagram viser han hvordan han så ut på «sitt største.»

Til bildet skriver han:

«Bilde til venstre er fra en video søsteren min tok for å vise meg hva hu ser hver dag. Noen timer senere ble jeg lagt inn på sykehuset. Bilde til høyre viser at jeg i mot alle odds klarte meg. Jeg er frisk. Jeg har det fint. Jeg er glad. Og jeg har freshe Jordans. Jeg er ikke en sitat-maskin som Mayoo, men:

«Alt er mulig yo» «

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com