Forsiden Kjendisnytt Ada Hegerberg deler bilde av gullballen - hylles av verdensstjerner

Ada Hegerberg deler bilde av gullballen – hylles av verdensstjerner

Mandag kveld kom nyheten om at Norge har fått verdens beste kvinnelige fotballspiller. Nå hylles Ada Hegerberg av verdensstjernene. 

Da det ble kjent at Ada Hegerberg ble kåret til verdens beste kvinnelige fotballspiller tok det fyr på sosiale medier. Alle ønsker å sende sine gratulasjoner og hylle Hegerberg.

Hylles av franske stjerner 

Stjerneskuddet fra PSG, Kylian Mbappé (19), vant prisen for verdens beste mannlige fotballspiller under 21 år. Han holdt ikke tilbake da han ble spurt om hva han synes om den norske spilleren.

Reklame

– Hun er en fantastisk målmaskin, en målsnik. Hun har mange kvaliteter og fortjener virkelig denne utmerkelsen. Jeg er veldig glad på Adas vegne og for at kvinnefotballen verdsettes på denne måten sier han til VG.

Den tidligere franske stjernespilleren David Ginola ledet prisutdelingen. Heller ikke han sparer på kruttet når han skal beskrive Hegerberg.

– Hun er den første i historien, og jeg mener det er fullt fortjent. Jeg tror dette var den første av en lang rekke Gullballer for Ada. Det var på tide å belønne kvinnene med dette trofeet, de viser så stor ståpåvilje selv om de er i skyggen av herrene. Litt etter litt ser vi at ting endrer seg. Ada Hegerberg går inn i historien som en veldig flott vinner. Det er jeg veldig glad for, sier Ginola til VG.

LES OGSÅ
Alexander Rybak vant kåringen "tidenes Grand Prix-låt"

Selv skal Hegerberg ha feiret utmerkelsen i et lukket selskap. Men hun tok seg også tid til å dele et bilde på Instgram hvor hun stolt holder frem den berømte gullballen.

 

View this post on Instagram

 

WHAT A NIGHT ⭐️ Photo: @ivarwj

A post shared by Ada Stolsmo Hegerberg (@ahegerberg) on

Gårsdagens kåring er nok større enn mange nordmenn er klar over. At lille Norge har fått en utøver som kåres til verdens beste i fotball er helt vilt! 

Del saken videre og hyll den enorme prestasjonen til Ada Hegerberg! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT