lørdag, januar 16, 2021

Ada Hegerberg deler bilde av gullballen – hylles av verdensstjerner

Mest lest nå

Mandag kveld kom nyheten om at Norge har fått verdens beste kvinnelige fotballspiller. Nå hylles Ada Hegerberg av verdensstjernene. 

Da det ble kjent at Ada Hegerberg ble kåret til verdens beste kvinnelige fotballspiller tok det fyr på sosiale medier. Alle ønsker å sende sine gratulasjoner og hylle Hegerberg.

Hylles av franske stjerner 

Stjerneskuddet fra PSG, Kylian Mbappé (19), vant prisen for verdens beste mannlige fotballspiller under 21 år. Han holdt ikke tilbake da han ble spurt om hva han synes om den norske spilleren.


– Hun er en fantastisk målmaskin, en målsnik. Hun har mange kvaliteter og fortjener virkelig denne utmerkelsen. Jeg er veldig glad på Adas vegne og for at kvinnefotballen verdsettes på denne måten sier han til VG.

Den tidligere franske stjernespilleren David Ginola ledet prisutdelingen. Heller ikke han sparer på kruttet når han skal beskrive Hegerberg.

– Hun er den første i historien, og jeg mener det er fullt fortjent. Jeg tror dette var den første av en lang rekke Gullballer for Ada. Det var på tide å belønne kvinnene med dette trofeet, de viser så stor ståpåvilje selv om de er i skyggen av herrene. Litt etter litt ser vi at ting endrer seg. Ada Hegerberg går inn i historien som en veldig flott vinner. Det er jeg veldig glad for, sier Ginola til VG.

Selv skal Hegerberg ha feiret utmerkelsen i et lukket selskap. Men hun tok seg også tid til å dele et bilde på Instgram hvor hun stolt holder frem den berømte gullballen.

 

View this post on Instagram

 

WHAT A NIGHT ⭐️ Photo: @ivarwj

A post shared by Ada Stolsmo Hegerberg (@ahegerberg) on

Gårsdagens kåring er nok større enn mange nordmenn er klar over. At lille Norge har fått en utøver som kåres til verdens beste i fotball er helt vilt! 

Del saken videre og hyll den enorme prestasjonen til Ada Hegerberg! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter