Forsiden Kjendisnytt Adam Schjølberg forteller: "Svulsten i hodet var et signal om at jeg...

Adam Schjølberg forteller: «Svulsten i hodet var et signal om at jeg var på feil vei»

For to år siden fikk TV-kjendis Adam Schjølberg vite at han hadde en svulst i hodet. Det ble et vendepunkt i livet hans.

Svulsten var stor, men heldigvis godartet. Den satt ikke i hjernen, men i selve hodet, bak kinnbeinet. Det forteller Adam i TV2-serien Påskereisen. Adam Schjølberg er kanskje best kjent fra programmer som «Homsepatruljen» og «Sofa».

Adam måtte gjennom en seks timers lang operasjon, men valgte ikke å si noe til familien.

Reklame

«Som vanlig skulle jeg takle dette selv og fikse dette selv. Jeg sa ikke en gang ifra til foreldrene mine da jeg skulle opereres. Jeg visste at de skulle på en ferie. Jeg sa til vennene mine at de ikke trengte å hente meg, jeg kunne komme hjem selv», sier han i programmet.

Bestevennen stilte opp

Men da Adam våknet etter operasjonen, satt bestevennen, «Skal vi danse»-dommeren og «Sofa»-kollega Tore Petterson på sengekanten.

«Jeg husker jeg tenkte at jeg ikke ba ham om å komme. Da tenkte jeg: «Jeg tror han er glad i meg». I det sekundet jeg tenkte den tanken, ble jeg skikkelig irritert på meg selv», sier Adam.

LES OGSÅ
Sigrid Raabe hylles for overraskende raider på Øya-festivalen

Ble en oppvekker

De to kollegaene har vært venner i over 15 år. Men det skulle altså en svulst i hodet til for at Adam skulle skjønne at vennen ønsket å hjelpe ham. Adam forstod også at han hele livet hadde hatt problemer med å ta imot hjelp.

«Da tenkte jeg at nå må dette snu, jeg gidder ikke leve dette livet alene», sier Adam i Påskereisen.

Han forteller videre at svulsten, smertefull som den var, ble oppvekkeren han trengte.

«Livet mitt har nok sagt det til meg mange ganger, at jeg var på feil sti. Da får vi smelle til med en svulst inn i hodet på deg, så får du det inn med teskje. Det var nesten som det var en billett ut», sier han.

Adam forteller at han fortsatt sliter med å ta imot hjelp fra andre, men at han jobber med saken og at han er på rett vei.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT