Hjem Familie Adoptert gutt (20) får vite hvem moren sin er og blir svært overrasket

Adoptert gutt (20) får vite hvem moren sin er og blir svært overrasket

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Gjennom hele barndommen visste Benjamin Hulleberg at han var adoptert, men han fikk ikke hvem moren hans var før han ble 20 år, og det ble et svært spennende møte.

Adoptivforeldrene til Benjamin hadde vært åpen med gutten fra han var helt liten, de hadde fortalt at han var adoptert, og at moren hans var 15 år når hun fikk han. Benjamin var en aktiv gutt med en flott oppvekst, men når han ble eldre ble han stadig mer nysgjerrig på hvem hans biologiske mor var. Det eneste han visste var at hun hadde tatt valget om å adoptere han bort siden hun var så ung, og hadde hverken penger eller nettverk til å gi gutten en trygg oppvekst.

Gratulasjonsmelding fra ukjent avsender

På 20-årsdagen sin tikker det inn en gratulasjonsmelding fra hans biologiske mamma. Hun forteller at det ikke har gått en dag uten at hun har tenkt på sønnen sin.

«Jeg kan huske nøyaktig hvor jeg var da jeg fikk beskjeden, jeg var på jobb. Jeg var maskinfører og jeg husker at jeg var i maskin nr. 15», forteller Benjamin om meldingen fra moren, til Good Morning America.

Moren hadde klart å spore opp Benjamin på sosiale medier da han var 18 år. Og etter to år turte hun endelig å gi lyd fra seg.

Da Benjamin søkte opp sin mor på Facebook etter han hadde lest meldingen, fikk han bakoversveis. Han hadde nemlig sett henne før på jobb!

Da Benjamin jobbet på intensivavdelingen ved et sykehus, jobbet det en dame på hjerteavdelingen som het Holly Shearer. De hadde jobbet på samme plass, uten å vite om hverandre.

«Hver morgen passerte jeg kvinneklinikken for å komme til min jobb. Så jeg gikk rett forbi NICU hver dag. Vi parkerte i samme garasje, vi kunne ha vært i den samme heisen, vi hadde ingen anelse om at vi var så nære hverandre», forteller Holly Shearer til Good Morning America.

Foto: Facebook/MountainStar Healthcare

Etter det rørende møtet inviterte Benjamin sin mor på middag, og de har siden hatt regelmessig kontakt. En nydelig historie <3

Her kan du se et innslag fra Good Morning America:

  1. fosterbarn
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com