torsdag, september 23, 2021

Adopterte tre hvite barn: – dette sier folk til meg på gaten

Mest lest nå

Treka Engleman vokste opp som yngst i en barneflokk på 11 barn. Da hun var seks år, mistet hun moren sin. Men Treka ble tatt godt vare på av tanter og onkler. Som voksen bestemte Treka seg for at hun ville gi noe tilbake. Hun ville jobbe som fostermor for barn som av forskjellige grunner ikke kunne bo hjemme.

Som 21 år gammel, begynte Treka på utdannelsen som barne- og ungdomsarbeider. Hun gikk også kurs i regi av et byrå som jobbet med fosterbarn. Det skriver Ronproject.

Det tok ikke lang tid før hun fikk den første telefonen fra byrået. Kunne hun ta til seg en fem dager gammel baby?


To søstre til

Treka trengte ikke tenke seg om et øyeblikk. Selvfølgelig kunne hun ta vare på babyen. Den lille gutten het Elijah, og han fikk umiddelbart en helt spesiell plass i Trekas hjerte.

Etter et halvt år, fikk Treka en ny telefon. Denne gangen var det snakk om en jente ved navn Alexis. Alexis flyttet inn, og etter kort tid, flyttet også Alexis søster, Mercedes inn til den lille familien.

Adopterte barna

Etter flere år som fostermamma, ble det klart at ingen av de tre barna kunne flytte tilbake til sine biologiske foreldre. Treka bestemte seg for å søke om å få adoptere dem, og i november i fjor, ble hun endelig barnas adoptivmamma.

I dag er Elijah 3 år gammel. Alexis er 13 og Mercedes er 16. Den lille familien er veldig sammensveiset, og de er ofte ute på tur og finner på ting sammen. Men dessverre forteller Treka at de får en del blikk fra folk når de er ute. Ofte tar folk for gitt at Treka er barnas barnevakt, fordi hun selv er svart mens de tre barna er hvite. Og når hun forteller at hun er moren deres, opplever hun rett som det er at folk enten ikke tror på henne, eller at de gir henne stygge blikk.

LES OGSÅ: Den tre år gamle jenta døde av kreft. Mammas historie er både sterk og oppløftende

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter