in

Adrian skulle lufte hundene sine da han gjorde en sjokkerende oppdagelse

Da Adrian (31) var på luftetur med hundene Tia og Skye merket han at hundene plutselig fikk ferten av noe som lå på bakken.

Engelske Adrian Hitchmough bøyde seg ned for å se hva hundene hadde funnet, og ble sjokkert over det han oppdaget, skriver Liverpool Echo.

Gåturen fant sted ved Hale Bank Park i den engelske byen Widnes. Adrian plukket opp det som var noen hundekjeks som lå i gresset, og som hundene hans naturligvis var giret på å få jafse i seg.

Foto: Adrian Hitchmough

Heldigvis fikk Adrian stoppet hundene sine før de spiste kjeksene. For det viste seg at noen hadde stukket spikre gjennom kjeksene, for så å plassere dem langs den populære turløypen.

Foto: Adrian Hitchmough

Adrian tok med seg kjeksene hjem og viste de til sin mor, Susan. Hun ble naturligvis rasende og uttaler seg til Liverpool Echo:

– Det er så fryktelig. Vi går turer med hundene i denne parken hver dag. Men nå kommer vi ikke tilbake. Adrian kom hjem til meg og viste meg kjeksene han hadde funnet. Jeg har nå advart andre hundeeiere som pleier å gå denne runden.

Noen mennesker er rett og slett hjerterå. Vi har tidligere skrevet om en hundeier som fant pølser full av barberblad. Hva er det slike mennesker tenker på?

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Å massere dette punktet på øret kan hjelpe mot stress!

Gro Hammerseng har født en sønn – Nå røper foreldrene navnet