Da Adrian (31) var på luftetur med hundene Tia og Skye merket han at hundene plutselig fikk ferten av noe som lå på bakken.

Engelske Adrian Hitchmough bøyde seg ned for å se hva hundene hadde funnet, og ble sjokkert over det han oppdaget, skriver Liverpool Echo.

Gåturen fant sted ved Hale Bank Park i den engelske byen Widnes. Adrian plukket opp det som var noen hundekjeks som lå i gresset, og som hundene hans naturligvis var giret på å få jafse i seg.

Foto: Adrian Hitchmough

Heldigvis fikk Adrian stoppet hundene sine før de spiste kjeksene. For det viste seg at noen hadde stukket spikre gjennom kjeksene, for så å plassere dem langs den populære turløypen.

Foto: Adrian Hitchmough

Adrian tok med seg kjeksene hjem og viste de til sin mor, Susan. Hun ble naturligvis rasende og uttaler seg til Liverpool Echo:

– Det er så fryktelig. Vi går turer med hundene i denne parken hver dag. Men nå kommer vi ikke tilbake. Adrian kom hjem til meg og viste meg kjeksene han hadde funnet. Jeg har nå advart andre hundeeiere som pleier å gå denne runden.

Noen mennesker er rett og slett hjerterå. Vi har tidligere skrevet om en hundeier som fant pølser full av barberblad. Hva er det slike mennesker tenker på?