Hjem Viralt Advarer enslige kvinner mot risikabel feil som ofte skjer på hotellet 

Advarer enslige kvinner mot risikabel feil som ofte skjer på hotellet 

En reisevant kvinne har advart andre kvinner som reiser alene om å være forsiktige når de sjekker inn på et hotell. Personalet gjør nemlig ofte noe som kan kan sette deg i fare. 

Dessverre dukker det fra tid til annen opp skrekkhistorier om kvinner som reiser alene og blir utsatt for fryktelige ting. De fleste er veldig klar over at man bør utvise forsiktighet og være oppmerksom når man reiser alene, selv om det noen ganger kan føles som man overreagerer. 

TikTok-eren Patrice har rykket ut med en advarsel om en ganske vanlig detalj under innsjekkingen på hotellet som kan sette kvinnelige solo-reisende i fare. Og fra kommentarfeltet er viser det seg at mange kvinner har opplevd nettopp dette.

I en nå slettet video på Patrices TikTok-konto, advarer hun ifølge The Mirror om at hotellpersonalet aldri bør si romnummeret ditt høyt. Hvis de gjør det – sier hun at du bør be om et nytt rom.

– Du tror kanskje det er veldig overdrevent, men noen ganger er det folk i hotelllobbyer som ikke en gang er gjester på hotellet. Du trenger ikke gjøre et stort nummer ut av det, bare be om at romnummeret ditt ikke blir annonsert høyt, sier hun. 

Ifølge den britiske avisa sier Darlene Octavia i kommentarfeltet at dette rådet mylig reddet henne da hun var på reise i USA. 

– Jeg bodde på et tilfeldig avsidesliggende vertshus. Da jeg sjekket inn, var det sent og mørkt, forteller hun.

Mens hun sjekket inn kom en mann og forsøkte å sjekke henne opp. Resepsjonen sjekker henne inn og opplyste høyt at rommet hennes var nummer 262. 

Da Darlene gikk til rommet, kom mannen plutselig raskt etter henne. At han hadde hørt hva hennes romnummer var under innsjekkingen var det ingen tvil om. Og mannen som syntes det var svært hyggelig å prate med Darlene, hevdet at han hadde rommet ved siden av. 

Det hele endte med at Darlene gikk tilbake til resepsjonen for å forklare medarbeideren at de ikke burde ha sagt romnummeret høyt. Heldigvis hadde de et annet ledig rom som hun kunne flytte inn i.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com