Advarsel til iPhone-eiere: Ikke oppdater telefonen din!

4586

Den siste tiden har mange iPhone-eiere merket at telefonen deres har begynt å miste en masse strøm, også når telefonen knapt har blitt brukt, skriver amerikanske Forbes.

Grunnen skal være at den siste oppdateringen til iPhone og iPad har en feil. Batteriets plutselige korte levetid har fått mange til å klage til Apple.

Problemet er altså ikke selve telefonen, men det siste oppdateringen av telefonens styresystem som går under navnet IOS 11.

Det nye systemet har masse av smarte og skjulte funksjoner som gjør hverdagen litt enklere, men det er altså en bakside ved denne oppdateringen.

It-firmaet Wandara har undersøkt saken nærmere og har funnet ut at eldre iphone-modeller som iPhone 5S, 6 og 7 mister batteriet dobbelt så fort med den nye oppdateringen sammenlignet med telefoner som fortsatt har det tidligere systemet IOS 10.

Har man en iPhone 8, skal det ikke være noe problemer med batteriets levetid.

Det er funnet ut at det er alle de nye funksjonene som tar så mye av strømmen på batteriet og at mange brukere kan få mer ut av strømmen hvis de slår av lokalitetstjenester og begrenser apps som kjører i bakgrunnen.

Har man allerede oppdatert til det nye styresystemet, så bør man slå av den energibesparende funksjonen inntil Apple kommer med en oppdatering som løser problemet.

Del gjerne videre for å gjøre vennene dine obs på dette!

Kilde: Dagens.dk

SISTE NYTT

Advertisements