Hjem Humor Advokaten håner bonden i retten. Så får juryen høre bondens svar

Advokaten håner bonden i retten. Så får juryen høre bondens svar

Del
X

Bonden Jonas mente at skadene fra ulykken var alvorlige nok til å gå til sak mot transportselskapet som var ansvarlig. I retten møtte en fancy advokat som skulle forsvare selskapet og avhøre Jonas.

«Sa ikke du på åstedet at det gikk bra med deg?» spurte advokaten.

Bonden svarte: «Nja, jeg skal fortelle deg hva som skjedde. Jeg hadde akkurat fraktet min yndlingshest, Betty, til…»

«Jeg spurte ikke etter detaljer» avbrøt advokaten. «Bare svar på spørsmålet. Sa ikke du: «Det går bra med meg», på åstedet?»

Jonas svarte: «Altså, jeg hadde akkurat satt Betty inn i traileren da jeg kjørte nedover veien…»

Advokaten avbrøt igjen og sa: «Dommer, jeg prøver å få taket på fakta her. Jeg vil påpeke at denne mannen fortalte politimannen som var på åstedet at det gikk fint med han, så flere uker etter ulykken prøver han å saksøke min klient. Han er en svindler! Be ham om å svare på spørsmålet mitt».

På dette tidspunktet var dommeren svært interessert i hva bonden Jonas hadde å si. Så han sa til advokaten: «Jeg vil gjerne høre hva han har å si».

Jonas takket dommeren og fortsatte: «Vel, som jeg sa, jeg hadde nettopp lastet Betty inn i tilhengeren og kjørte henne ned motorveien når denne enorme lastebilen kjørte forbi stoppskiltet og så rett inn i meg. Jeg ble kastet inn i en grøft og Betty på andre siden av veien. Jeg hadde ekstremt vondt og klarte nesten ikke bevege meg, men jeg hørte de grusomme lydene som kom fra hesten min. Det var tydelig at Betty var veldig skadet. Jeg hørte på lydene at hun var i elendig stand. Kort tid etter ulykken kom en politimann. Han hørte lydene som kom fra hesten, så han gikk bort til henne. Etter å ha tatt en titt tok han frem pistolen sin og satt et skudd mellom øynene på henne».

«Så kom han bort til meg, med pistolen i hånda og så nøye på meg».

«Politimannen sa: «Hesten din var i så dårlig form at jeg måtte skyte henne. Hvordan går det med deg?»

«Så hva i helvete ville du sagt?»

Disclaimer: Dette er en vits som forhåpentligvis ga deg et smil om munnen. Historien har ikke rot i virkelighet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com