Forsiden Humor Advokaten håner bonden i retten. Men når juryen hører bondens svar? Helt...

Advokaten håner bonden i retten. Men når juryen hører bondens svar? Helt nydelig!

Bonden Jonas mente at skadene fra ulykken var alvorlige nok til å gå til sak mot transportselskapet som var ansvarlig. I retten møtte en fancy advokat som skulle forsvare selskapet og avhøre Jonas.

«Sa ikke du på åstedet at det gikk bra med deg?» spurte advokaten.

Bonden svarte: «Nja, jeg skal fortelle deg hva som skjedde. Jeg hadde akkurat fraktet min yndlingshest, Betty, til…»

«Jeg spurte ikke etter detaljer» avbrøt advokaten. «Bare svar på spørsmålet. Sa ikke du: «Det går bra med meg», på åstedet?»

Jonas svarte: «Altså, jeg hadde akkurat satt Betty inn i traileren da jeg kjørte nedover veien…»

Advokaten avbrøt igjen og sa: «Dommer, jeg prøver å få taket på fakta her. Jeg vil påpeke at denne mannen fortalte politimannen som var på åstedet at det gikk fint med han, så flere uker etter ulykken prøver han å saksøke min klient. Han er en svindler! Be ham om å svare på spørsmålet mitt».

På dette tidspunktet var dommeren svært interessert i hva bonden Jonas hadde å si. Så han sa til advokaten: «Jeg vil gjerne høre hva han har å si».

Jonas takket dommeren og fortsatte: «Vel, som jeg sa, jeg hadde nettopp lastet Betty inn i tilhengeren og kjørte henne ned motorveien når denne enorme lastebilen kjørte forbi stoppskiltet og så rett inn i meg. Jeg ble kastet inn i en grøft og Betty på andre siden av veien. Jeg hadde ekstremt vondt og klarte nesten ikke bevege meg, men jeg hørte de grusomme lydene som kom fra hesten min. Det var tydelig at Betty var veldig skadet. Jeg hørte på lydene at hun var i elendig stand. Kort tid etter ulykken kom en politimann. Han hørte lydene som kom fra hesten, så han gikk bort til henne. Etter å ha tatt en titt tok han frem pistolen sin og satt et skudd mellom øynene på henne».

LES OGSÅ
Når barn klipper seg selv - se de hysterisk morsomme bildene i denne serien
LES OGSÅ
Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass - da tar hun den perfekte hevn!

«Så kom han bort til meg, med pistolen i hånda og så nøye på meg».

«Politimannen sa: «Hesten din var i så dårlig form at jeg måtte skyte henne. Hvordan går det med deg?»

«Så hva i helvete ville du sagt?»

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet