søndag, september 27, 2020

Åge Sten Nilsen og Carina Dahl synger «Shallow» sammen. Sett over 440.000 ganger

Mest lest nå

Klarer du å finne C-en på under ett minutt?

Det finnes mange optiske illusjoner på nettet hvor man skal lete etter noe skjul. Se for eksempel: Kan du se kvinnen i dette bildet? I denne...

Duetten «Shallow» fremføres originalt i filmen med samme navn. Da er det Bradley Cooper og Lady Gaga som synger. Men nå har Åge Sten Nilsen og Carina Dahls norske versjon tatt nettet med storm.

Låten ble spilt 312.000 ganger på bare ett døgn. Både de to artistene, Åge Sten «Glam» Nilsen og Carina Dahl, samt initiativtager Helge Johansen, sitter forbløffet tilbake. De hadde aldri turt å håpe på en sånn respons.

– Alle har jo et forhold til originalen, og den kommer jo på en måte enda nærmere når den fremføres på norsk. Men jeg hadde ikke drømt om at den skulle bli avspilt mer enn 200.000 ganger på et halvt døgn. Jeg er ydmyk og helt overveldet over mottagelsen, sier Helge Johansen i Generation Event og Management til VG.


Ville egentlig ikke

Men Carina Dahl var slettes ikke sikker på om dette egentlig var en så veldig god ide.

– Jeg var faktisk skeptisk til ideen om å covre Gaga, da det blir som å hoppe etter Wirkola, sier hun.

Men hun bestemte seg til slutt for å gjøre et forsøk.

– Nå sitter vi her helt overveldet. Jeg er utrolig rørt av alle tilbakemeldinger, og ikke minst alle delinger. Vi har truffet en nerve, og det i en spesiell tid hvor viktigheten av musikk mer til stede enn noen gang, sier Carina.

Mektig imponert

Åge Sten Nilsen forteller at han ble spurt om han ville være med på låten for en god stund siden.

– Etter en kjapp gjennomlytting av første utkastet med Carina, var jeg mektig imponert over henne og hvordan dette funket, sier han.

– Å se den vanvittige responsen der ute er utrolig sterkt å være vitne til, sier han og legger til:

– Men kanskje var det meningen at denne låten skulle deles med folk akkurat nå. At den skulle få en annen betydning enn den ville fått ellers.

Her kan du høre den nydelige, norske versjonen: 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter