onsdag, juli 15, 2020

Åge Sten Nilsen viser frem den nye kjæresten: – Det vakreste mennesket jeg noen gang har sett

Mest lest nå

51 år gamle Julie skal bære frem og føde sitt eget barnebarn

Julie Loving skal bære frem datterens barn, og sitt eget barnebarn. Datteren, Breanna var ambivalent til forslaget først, men etterhvert syns...

Åge Sten Nilsen (50) og Christine Grande (28) traff hverandre på en fest for Coop-ansatte i Trøndelag i fjor. Åge var innleid for å underholde mens Christine var på fest med kollegene sine.

«Jeg klarte ikke ta øynene fra henne. Jeg hadde aldri sett et så vakkert kvinnemenneske i hele mitt liv», sier artist Åge Sten Nilsen til VG.

Etter konserten, gikk han ned til publikum for å hilse på sin tidligere turnéleder. Det var da han fikk øye på Christine.


«Vanligvis går jeg backstage og blir der til jeg drar hjem. Men akkurat denne kvelden fikk jeg en telefon fra min tidligere turnéleder fra Wig Wam-tiden. Han var i lokalet sammen med sin kone og spurte om jeg ikke ville komme bort dit hvor de sto for å hilse på. Det slo jeg til på. Mens jeg sto sammen med dem og drakk en øl, fikk jeg øye på Christine. Jeg ble stående og glane på henne, for hun var altså så pen», sier han.

Foto: Privat

Måtte bare fortelle henne

Åge bestemte seg for å gå bort til henne og fortelle henne hvor vakker han syntes hun var.

«Med årene har jeg blitt sånn at jeg må få ut det jeg tenker på, særlig når det kommer til å gi komplimenter til andre. Jeg bestemte meg for å gå bort til henne for å si hva jeg mente. «Hei! Jeg bare må fortelle deg du er det vakreste mennesket jeg noen gang har sett», sa jeg.»

Åge blir bonuspappa

To uker etter de møttes, ba Åge Christine ut på middag i Trondheim. Siden gikk det slag i slag, og nå har det nyforelskede paret kjøpt seg hus sammen i Melhus, og Åge er blitt bonuspappa til Christines sønn Phillip (5).

LES OGSÅ: Han veier 170 kg og blir ofte kalt pedofil fordi kona er dverg – kjærligheten er for alle

Aldersforskjellen på 22 år er det ingen av dem som bryr seg om.

«Vi merket ikke noe til den da vi møttes, og vi tenker ikke på den i dag heller. Vi er to sjeler som har truffet hverandre, og i det bildet spiller alder ingen rolle. Jeg er en forholdsvis ung 50-åring, og tror det har å gjøre at jeg alltid har jobbet med folk i alle aldre, også de som er mye yngre enn meg. Så lenge Christine og jeg snakker samme språk, har det hyggelig sammen og er lidenskapelig opptatt av hverandre, så har alder ingen ting å si», sier Åge.

Folk reagerer på aldersforskjellen

Men selv om paret ikke bryr seg om aldersforskjellen, er det andre som gjør det.

«Jeg fikk spørsmål om hva i all verden jeg holdt på meg. Men da de fikk møte Åge og ble kjent med ham, fikk vi full forståelse og aksept. Nå elsker de ham like høyt som det jeg gjør», sier Christine.

«Jeg tenker at de som legger seg oppi andres valg, kanskje ikke har det så godt med seg selv. Så har vi selvsagt noen nettroll der ute. De bruker jeg ingen energi på i det hele tatt, de får holde på», sier Åge.

130,162FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter