Hjem Kjendisnytt Aksel Lund Svindal blir programleder for «Mesternes Mester»

Aksel Lund Svindal blir programleder for «Mesternes Mester»

Aksel Lund Svindal vant årets «Mesternes Mester». Nå er det avslørt han også vil være med i de kommende sesongene av programmet, men nå som programleder.

– Jeg er virkelig stolt og smigret over å bli spurt, sier Aksel Lund Svindal, ifølge NRK. Han forteller også at han ikke hadde forventet å få tilbudet.

– Det var veldig overraskende, og neppe noe jeg ville ha tenkt på å gjøre hvis jeg ikke selv hadde vært med i «Mesternes mester» denne sesongen. Jeg fikk oppleve på nært hold hvor utrolig profesjonell denne produksjonen er, og resultatet ble fantastisk bra. Så dette har jeg lyst til å fortsette å være en del av.

Det blir utvilsomt store sko å fylle etter Dag Erik Pedersen som har ledet Mesternes Mester i hele 12 sesonger.

– Det er store sko å fylle etter Dag Erik, som virkelig takker av på topp. Så jeg må bare prøve å gjøre det på min måte og ta det som en utfordring, sier Svindal.

Dag Erik Pedersen er imidlertid ikke i tvil om at Svindal passer til rollen.

– Han har potensial til å utvikle seg som programleder. Han var en utrolig vinner og en «fighter», men så har han også masse gode verdier. Han har omsorg. Han har det genet, sier Dag Erik Pedersen ifølge NRK.

LES OGSÅ: Dag Erik Pedersen forteller om den enorme sorgen

Vant årets sesong

Etter intens kniving i en tung finaleomgang sto Aksel Lund Svindal igjen som seierherren og hevet pokalen i Mesternes mester 2021.

– Jeg følte meg som en vinner før vi startet i dag, så å tape for Aksel er ikke noe nederlag egentlig. Aksel er fantastisk. Han er sterk og har vært god og jevn gjennom hele serien, sier tidligere håndballspiller Håvard Tvedten til NRK etter å ha røket ut av Mesternes Mester i superfinalen.

https://www.instagram.com/p/CL3j8m_AT6F/

– Jeg tror både jeg og Håvard bare var jævlig letta til å begynne med, for vi var så sinnssykt slitne. Så det var mest lettelse for oss begge. Vi var så slitne at hele finalen til slutt gikk i sakte film, sier «Mesternes mester»-vinneren til Nettavisen.

Håvard Tvedten, som endte på andreplass, forteller at finalen ble litt «blurry», for han var så sliten.

– Det var den 30. øvelsen i løpet av en intensiv opptaksperiode, så jeg var sliten både mentalt og fysisk. Men det var gøy å gjennomføre en så beinhard finale, sier han og legger til:

– Jeg er kjempestolt over å bli nummer to etter Aksel, som er en utrolig verdig og fortjent vinner. Det var en ære å stå i en finale sammen med en fyr jeg har enorm respekt for. Det var 45 minutter med blodslit, så der og da var jeg bare fornøyd og glad for at jeg klarte å gi Aksel en god kamp, sier Tvedten.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com