Hjem Historier fra livet Mannen ser en eldre kvinne gråtende utenfor hagen sin – Handlingen hans rører tusenvis

Mannen ser en eldre kvinne gråtende utenfor hagen sin – Handlingen hans rører tusenvis

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De som er heldige, finner i løpet av livet en person som de vil tilbringe resten av livet med. Man deler hele livet, både glade og triste øyeblikk. Vi vil at det skal vare for alltid, men vi vet at det kommer en dag for alle, der den ene må ta farvel til sin partner.

Aldon O’Neill Ward er en person som alltid prøver å spre positivitet til andre mennesker. Han smiler alltid til folk som går forbi hagen hans, og slipper gjerne det han har i hendene for å slå av en prat.

Foto: Facebook

En dag fikk han en sterk opplevelse, da en eldre kvinne gikk forbi hagen hans. Hun hadde tårer i øynene. Han smilte til henne, men forstå at noe var galt, og fikk ingen smil tilbake. Plutselig gikk det opp for han at han hadde møtt henne før.

Den eldre kvinnen var hans tidligere nabo

Aldon skriver på Facebook at kvinnen og hennes mann var hans tidligere naboer. De smilte og vinket alltid når de møttes eller gikk forbi hverandres hus. Han pleide å spille høy musikk fra garasjen sin, noe det eldre paret satte stor pris på, da de hadde samme musikksmak.

Hadde tårer i øynene

Men denne gangen, var alt endret. Når han så kvinnen med tårer i øynene, forstod han at det hadde skjedd noe. Han gikk nærmere og spurte henne om hvorfor ikke hennes bedre halvdel var med på tur. Stemmen hennes skalv for mye til at hun klarte å svare. Hun ristet på hodet og tok på seg noen svarte solbriller, mens tårene fosset nedover de kalde kinnene. Til slutt klarte hun å stamme fram: «Han er ikke her lenger».

Aldon kjente det stakk i hjertet. Han forsto at kvinnen hadde mistet sin elskede sjelevenn. – Jeg løp ut fra hagen og bort til henne. Hun snudde seg mot meg med rennende tårer i hele fjeset. Vi sa ikke et ord. Jeg ga henne en lang og god klem, som om hun var bestemoren min, skriver Aldon på Facebook.

Foto: Facebook

Jeg trengte denne klemmen

– Jeg trengte virkelig denne klemmen, mer enn du kan forestille deg. Tusen takk, sier kvinnen. Jeg prøver å gjøre de tingene vi pleide å gjøre, som å gå turer. Da føler jeg at han er her til stede med meg, forklarer hun.

Vi kan ikke endre på fortiden eller fjerne smerten helt, men noe vi alle kan gjøre er å være til stede, støtte og vise at vi bryr oss. En handling som dette kan bety uendelig mye. Del gjerne artikkelen for å hylle den fine gesten fra Aldon til sin tidligere nabo.

LES OGSÅ: Gjestene på restauranten ville ikke sitte i nærheten av gutten med Downs syndrom – Da gjorde servitøren det eneste rette

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com