torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya = 10 - 10...

Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya = 10 – 10 – 10 – 10

-

En som virkelig har imponert under årets «Skal vi danse» er Aleksander Hetland. I kveld dunket han og Nadya Khamitskaytila  med full pott!

Fremføringen deres med paso doble til «Dance of the Sugar Plum Fairy» fra «Nøtteknekkeren» av Tsjajkovskij gjorde dommerne fra seg av begeistring.

– Dette var prima, sa dommer Trine Dehli Cleve om Hetland.

Se dette innlegget på Instagram

 

Stor takk til @nadyakhamitskaya som lot meg bruke alle partytriksene i en og samme dans! 🕺

Et innlegg delt av Aleksander Hetland (@alex_hetland)

Aldri danset før

Den tidligere verdensmesteren i svømming Aleksander Hetland (36) har tidligere uttalt at deltakelsen i «Skal vi danse» utfordrer han på en måte han ikke har blitt utfordret før.

– Jeg hadde synkronsvømming på en trening en gang, men det er ikke helt det samme, har han uttalt til Budstikka.

I det samme intervjuet avslørte han at planene egentlig ikke strakk seg så mye lenger enn å unngå sisteplassen.

– Jeg ser ikke på meg selv som noen favoritt, flere av de andre har danset før og er godt trent. Jeg håper bare at jeg ikke blir dårligst, og viser progresjon slik at jeg får være med så lenge som mulig, sa han.

Vel, sisteplassen har du så definitivt unngått Aleksander! Trykk gjerne på deleknappen om du er imponert av dansetrinnene til den tidligere svømmeren!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Krydderurten koriander – elsk eller hat?

Koriander er en aromatisk krydderurt der både bladene og frøene kan brukes som krydder. Den er svært smaksrik og brukes spesielt mye i sør-østasiatiske...

Nå har Koronaviruset nådd Norge – dette må du passe på

Nå har Koronaviruset nådd Norge. En kvinne i Tromsø er smittet. Det er Folkehelseinstituttet og Tromsø kommune som onsdag kveld melder dette. Folkehelseinstituttet (FHI) holdt...