torsdag, juli 2, 2020

Aleksander Hetland vant skal vi danse – men visste du hva målet hans med konkurransen egentlig var?

Mest lest nå

Aleksander og Nadya vant «Skal vi danse 2019».

Det var duket for en utrolig spennende finale lørdag kveld da Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya konkurrerte mot Jørgine Massa Vasstrand og dansepartneren Jørgen Nilsen om seieren av årets «skal vi danse».

Lørdagens finale satt rekord i antall stemmer, aldri før har så mange sendt inn sin stemme. Til slutt var det Hetland og Khamitskaya som kunne juble høyest.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Siste sending, siste dans og vi kjemper om seier i SVD – 12 til 26400 eller stem på TV2.no for å hjelpe oss helt til topps 🙌

Et innlegg delt av Aleksander Hetland (@alex_hetland)

Ville unngå sisteplass 

Den tidligere verdensmesteren i svømming Aleksander Hetland (36) har tidligere uttalt at deltakelsen i «Skal vi danse» utfordrer han på en måte han ikke har blitt utfordret før.

– Jeg hadde synkronsvømming på en trening en gang, men det er ikke helt det samme, har han uttalt til Budstikka.

I det samme intervjuet avslørte han at planene egentlig ikke strakk seg så mye lenger enn å unngå sisteplassen.

– Jeg ser ikke på meg selv som noen favoritt, flere av de andre har danset før og er godt trent. Jeg håper bare at jeg ikke blir dårligst, og viser progresjon slik at jeg får være med så lenge som mulig, sa han.

Og til slutt sto han altså igjen som vinner. Noe som mest av alt overrasker hovedpersonen selv.

– Dette er den mest overraskende bragden jeg har klart. Jeg har vunnet andre ting og det har jeg jobbet for i et helt liv, men en sånn fremgang på tre måneder har jeg aldri hatt i idrett engang, sa han til Nettavisen like etter seieren.

LES OGSÅ: Skal vi danse-dommeren forteller om sorgen

Støttet av familien 

Blant tilskuerne til finalen satt mange av Aleksanders familie og venner. Og etter seieren takket han nettopp dem for støtten deres.

Det er bare helt fantastisk å ha hele familien og vennegjengen her. De har heiet på meg hele veien. De har ofret mye de også, de har ofret meg! Jeg har ikke hatt noen tid med dem i hele høst. Vi har fått lov til å gjøre dette av dem, og de har støttet oss hele veien, sier han til VG.

Og mest av alt takket han kjæresten, Kristina Eriksen. Til VG fortalte han hva hun sa til han like etter seieren.

– At hun var kjempe-, kjempestolt av meg. Det betyr utrolig mye, for det er hun som har ofret mest. Det er hun jeg bor sammen med, og jeg er aldri hjemme. Nå skal jeg være mer hjemme.

Vi gratulerer Aleksander så mye med seieren! Å ha blitt en så god danser på tre måneder er en utrolig sterk prestasjon! Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner du også! 

LES OGSÅ: Skal vi danse-deltaker får kritikk: – Kan ha brutt loven

LES OGSÅ: Skal vi danse-Lillian åpner opp om den skjulte sykdommen

130,082FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter