in ,

Alenemor for fem måtte på jobb – nå risikerer hun fengsel for å ha latt 14-åringen passe 4-åringen

søsken
Foto: Canva

Alenemor for fem barn, Melissa Henderson, risikerer fengsel for noe svært mange foreldre har gjort.

Hvem har ikke fortvilt over stengte barnehager og hjemmeskoler under pandemien? Fembarnsmoren Melissa Henderson er en av dem. Hennes yngste sønn, Thaddeus, går normalt i barnehagen, men selv om barnehagen til sønnen stengte av en pandemi-relatert årsak, måtte Melissa som har eneomsorg for fem barn fortsatt på jobb.

Etter å ha prøvd alle de andre alternativene, ba Melissa til slutt det eldste barnet, datteren som er nesten 15 år gammel, om å passe lillesøsken mens mamma var på jobb.

14-åringen satt og jobbet med skolearbeid da 4-åringen klarte å skli utenfor huset. Han lekte alene ute i omtrent 15 minutter før Melissas datter tok ham med inn. Det hun ikke visste var at i løpet av den tiden hadde en nabo sett at den lille gutten var ute alene og ringt 911.

Noe mer enn at storesøster passet lillebror hendte ikke denne dagen. Men to uker senere dukket politiet opp på døren. Melissa ble satt i håndjern og arrestert for kriminell hensynsløs oppførsel.

– Det var den mest pinlige og ydmykende dagen i hele mitt liv, sier Melissa til Inside Edition.

I politirapporten står det å lese om de mange tingene som kunne hendt den lille gutten i løpet av de 15 minuttene han var alene utenfor huset: Han kunne blitt kidnappet, bitt av en giftig slange eller forvillet seg ut i trafikken og blitt påkjørt.

Svært mange synes ifølge nettstedet Little Things som også har skrevet om saken at dette er en overreaksjon. For Melissas del er det blodig alvor: Om hun blir dømt risikerer hun 1000 dollar i bot og ett år i fengsel.

Røde kors tilbyr barnevakt-kurs for barn helt ned i 11-årsalderen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Leiebil i utlandet har aldri vært dyrere

Fugler kvitrer på dialekt