Hjem Familie Alenemor tar seg av forlatt baby – oppdaget det utrolige da hun leste på sykehusarmbåndet

Alenemor tar seg av forlatt baby – oppdaget det utrolige da hun leste på sykehusarmbåndet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da Katie Page ble skilt i starten av 30-årene, bestemte hun seg for å starte et nytt kapittel i livet sitt.

Katie flyttet til et nytt hjem i Colorado, byttet jobb og bestemte seg for at hun ville ha barn. Little Things skriver at Katie av medisinske årsaker slet med å få egne barn, men at hun hadde alltid vært åpen for å adoptere.

I 2016 fortalte en saksbehandler Katie om en 4 dager gammel navnløs gutt som hadde blitt etterlatt på det lokale sykehuset.

Etter at Katie hadde tatt seg av lille Grayson i nesten 12 måneder, mistet hans biologiske foreldre automatisk foreldreretten, og Katie kunne adoptere gutten like før han ble ett år gammel.

Katie elsket å være mor, men planla opprinnelig å vente et par år før hun fikk et barn til.

Men det gikk ikke engang en måned etter at hun hadde adoptert Grayson, før en annen saksbehandler ringte henne om en alvorlig situasjon: En nyfødt babyjente hadde blitt satt igjen på samme sykehus, og hadde behov for øyeblikkelig plassering.

LES OGSÅ: Paret adopterte 2 år gammel gutt – så kom det to uventede telefoner

I løpet av de neste 10 minuttene og de påfølgende telefonsamtalene Katie tok den ettermiddagen var det en ting som kom ut av munnen hennes flere ganger: «Jeg vet at jeg er gal, men Gud forteller meg at jeg skal si «JA»»

Noen timer senere ble Hannah plassert hos Katie og hadde funnet et permanent hjem hos henne og Grayson.

Oppdaget det utrolige

Da Katie så på sykehusarmbåndet Hannah hadde på seg oppdaget hun noe helt utrolig: Fornavnet til Hannahs biologiske mor var det samme som Graysons mor hadde oppgitt til sykehuset. Og fødselsdatoen til Hannahs mor var den samme som fødselsdatoen til Graysons mor.

Katie ble så besatt av å komme til bunns i saken at hun til slutt klarte å oppspore Hannahs biologiske mor. Og i det øyeblikket de møttes, visste hun at hun også så på Graysons biologiske mor. En DNA-test har senere bekreftet at Hannah og Grayson er biologiske halvsøsken.

LES OGSÅ: Politimannen reddet jente (4) – nå har han og kona adoptert henne

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com