Hjem Historier fra livet Alenemor til tre ble pantemillionær: – Alt er snudd på hodet

Alenemor til tre ble pantemillionær: – Alt er snudd på hodet

Trebarnsmoren Malin Stana (30) fikk nylig en livsendrende overraskelse da hun, som vanlig, trykket på pantelotteri-knappen ved panting av flasker. Det som startet som en rutinemessig handletur på butikken, endte med en gevinst som snudde opp ned på tilværelsen for henne og hennes tre barn.

De fleste av oss har vel puttet flasker på panteautomatene og trykket på den røde lotteriknappen i håp om høre seiersfanfaren. De gangene jeg selv har hørt den har det imidlertid vært smårusk av summer som har stått på gevinstkvitteringen.

Det var kanskje det trebarnsmoren Malin fra Voss også trodde da hun og barna på 6, 9 og 11 år pantet flasker etter en handletur nylig. Maskinen rapporterte om gevinst, og skrev ut kvitteringen som viser hvor mye man har vunnet.

– Jeg måtte telle nullene, forteller en overveldet Malin til VG, om øyeblikket hun innså at hun hadde blitt pantemillionær.

Hun og barna hadde pantet flasker for 155 kroner, i følge avisen.

pantemillionær
Foto: Privat

Gevinsten gir Malin og familien nye muligheter. Som alenemor og lærling på jernbanen, understreker hun betydningen denne gevinsten har. Den umiddelbare feiringen ble gjort med pizza og karneval på skolen, mens fremtidige planer for pengene ennå ikke er helt spikret. Malins niårige sønn har allerede foreslått en ny tørketrommel som et mulig kjøp.

– Dette betyr veldig mye for meg. Jeg er alenemor med tre barn, og lærling på jernbanen. Alt er snudd på hodet, sier Malin til VG.

pantemillionær
Foto: Privat

Så hyggelig å høre at det var noen som virkelig trengte pengene som vant! Vi gratulerer Malin og barna så mye med gevinsten! 🙂

LES OGSÅ: Han vant 295 millioner i lotto – sier det er én ting nesten alle vinnere gjør de ikke burde gjøre

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com