torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

-

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere.

Katie bor i Colorado, og var over 30 år da hun ble skilt. Hun følte at den biologiske klokken tikket faretruende. Men uten en kjæreste, lå det ikke an til at hun skulle få egne barn med det første. Da bestemte Katie seg for at hun ville bli fostermor. Det skriver britiske Mirror.

En dag fikk Katie forespørsel om hun ville ta til seg en fire dager gammel gutt som hadde blitt etterlatt på det lokale sykehuset. Katie svarte ja med en gang. Gutten hadde ikke noe navn, så Katie kalte ham Grayson.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog)

Fikk adoptere

Etter 11 måneder, fikk Katie adoptere gutten. Den nybakte moren stortrivdes i rollen som mamma. Hun bestemte seg raskt for at hun ville adoptere et barn til. Hun tenkte at hun innen et par år ville gi Grayson en liten bror eller søster.

LES OGSÅ: Julie ble låst inne av sine foreldre og tvunget til å adoptere : 44 år senere fikk hun sin revansje

Men bare en måned etter adopsjonen, fikk Katie nok en telefon. Kunne hun tenke seg å ta til seg ei lita jente? Hun hadde blitt etterlatt på akkurat det samme sykehuset som Grayson. Bare timer senere fikk lille Hannah komme hjem til Katies hus, og hun fikk en helt ny familie.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Katie Page | Wood + Grace (@woodandgraceblog)

Fikk sjokk

Men lite visste Katie om hvem denne lille jenta var. Hannah hadde fortsatt navnelappen sin rundt håndleddet. Og da Katie kikket på den, fikk hun helt sjokk. Hanna var nemlig den biologiske lillesøsteren til Grayson. De hadde samme mamma, men forskjellige fedre.

Katie er ikke i tvil om at dette var skjebnen som ville at de to søsknene skulle få vokse opp sammen. Og i dag er de alle del av en liten familie på tre.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...