in

Alenemoren som vant 167 millioner i lotteriet deler en ting hun angret på hun ikke gjorde da hun vant

lotto
Foto: Canva

Hvem drømmer vel ikke om å få en telefon fra Hamar på lørdagskvelden. Ganske mange antageligvis, for det er ikke rent få som leverer inn kupongen hver uke.

En alenemor i Storbritannia opplevde at denne drømmen ble virkelighet. Hun er anonym, men vant ifølge den britiske tabloidavisen Mirror hele 14 millioner pund i lotteriet. Med dagens vekslingskurs tilsvarer det svimlende 167 millioner kroner.

Det er ikke vanskelig å forestille seg gledesscenene som må ha utspilt seg da hun skjønte hvordan livet hennes skulle endre seg. Man kunne kanskje tro hun sluttet i jobben på dagen og holdt en stor fest. I starten var hun ganske diskret mens hun lot det synke inn over seg.


– Jeg måtte prøve å beholde fatningen siden jeg fortsatt hadde nesten hele arbeidsdagen igjen da jeg fant ut at jeg hadde vunnet. Jeg ventet til og med helt til jeg kom hjem med å ringe lotteriet, sier hun.

Etterpå tok alenemoren med seg sønnen ut på restaurant for å feire med en god middag. Det gikk to måneder før hun sa opp jobben.

Og det å vinne i lotteriet? Det er alt hun håpet det ville være de ti årene hun regelmessig deltok – og så enda litt til…

– Mitt livs drøm var å eie mitt eget hjem. Jeg vokste opp i kommunale leiligheter og hadde alltid vært leietaker selv. Jeg vet det ikke er en stor ting, men det var alltid drømmen min. Jeg pleide å regelmessig surfe på nettsidene til eiendomsmeglerne å se etter drømmehuset, sier hun.

I dag har hun også investert i flere ferieboliger som hun leier ut når hun ikke bruker dem selv.

Gikk ut over forhold

Men alt har ikke vært en dans på roser. Å vinne så mye penger har kostet henne forholdet med enkelte venner og familiemedlemmer.

Dersom hun skulle gjort en ting annerledes sier alenemoren at hun skulle ønske hun ikke hadde fortalt noen andre enn sønnen om gevinsten.

– Jeg har mistet kontakten med noen venner, og flere familiemedlemmer. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg vant, jeg skulle bare ønske at familiemedlemmene mine ikke var så grådige og selvhevdende. Jeg ville gjerne ha hjulpet mange av dem med boliglånene og fått dem inn på eiendomsmarkedet, men måten noen av dem trodde jeg skyldte dem livets opphold på var galskap, sier den anonyme lottovinneren.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Geir Bukholm

FHI i ny risikovurdering: – Innleggelsestallene kan bli like høye som i vinter

Vekteren fant en klokke til 480.000 kroner på butikkgulvet – det han gjorde har gått viralt