Forsiden Kjendisnytt Alexander Rybak: "Jeg er konstant redd for å leve"

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å reagere.

På Instagram delte Alexander en tegning av seg selv. På tegningen ser han ganske lei seg ut. Tegningen ble først lagt ut av Richard Abbys, som har tegnet tegningen.

Under tegningen skriver Alexander: «Kanskje er det ikke slik jeg ser ut, men det er akkurat slik jeg føler det: Konstant redd for å leve. Konstant glad for at jeg lever.»

Så legger han til at tegningen er en av de beste av seg som han noen gang har sett.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Alexander Rybak (@rybakofficial)

Fansen blir bekymret

Mange har reagert på tegningen og ordene Alexander delte på Instagram. I skrivende stund har posten fått nesten 5.000 likes. Og mange er bekymret for artisten.

«Jeg håper du har det bra», skrive en.

«Den tegningen er fantastisk. Men når du er trist, husk at du har oss at vi vil være ved din side og vi vil hjelpe deg», skriver en annen fans.

LES OGSÅ
Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

Flott representant for Norge

Alexander Rybak har representerte Norge i Eurovision Song Contest to ganger. Første gangen var i 2009 da han håvet i land seieren med låten «Fairytail». Han deltok også i fjor med låten «That’s How You Write a Song», men kom da bare på en 15. plass.

LES OGSÅ
Bjørn Einar Romøren har fått kreft - deler sterkt bilde etter de første behandlingene

I år delte Alexander Rybak ut poengene fra Norge.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Promise you won’t get angry with me if you don’t get 12 points?😅Remember, I’m NOT in the jury, I’m just the happy messenger! With that said: Which country is YOUR favorite tonight?🤓 #eurovision #daretodream

Et innlegg delt av Alexander Rybak (@rybakofficial)

Har hatt store helseproblemer

Både under og etter Alexander Rybaks deltakelse i Eurovision Song Contest i fjor, hadde han store helseproblemer. Til slutt måtte han fjerne mandlene sine.

For to måneder siden la han ut et innlegg der han skrev: «Etter mange uker i senga og mange legebesøk, gjorde jeg mitt første show! Jeg er så glad det var i Slovakia!! Min beste opplevelse på lenge, og livet ser endelig ut til å bli bedre. Takk for støtten, alle sammen.»

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet