torsdag, april 9, 2020

Alexander Rybak med gladbeskjed til fansen

Mest lest nå

Christine Kohts nye oppdatering: – kommer jeg til å dø?

I et nytt videoinnlegg på Facebook beskriver Christine Koht hvordan redselen for koronaviruset er for henne i disse dager. Men hun forteller også om...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Det var ikke mangel på diskusjoner og temperatur da Ulrikke Brandstorp (24) vant den norske finalen av Melodi Grand Prix forrige lørdag. 

Stemmetrøbbel hos NRK skapte stor frustrasjon hos flere, og mange var uenig i at det faktisk var den verdige vinneren som sto igjen. Uansett vant Brandstorp konkurransen og skal derfor representere Norge i den internasjonale konkurransen som går av stabelen i Rotterdam 16. mai.

Gladnyhet fra Alexander Rybak

Norges nasjonalskatt Alexander Rybak, har slitt mye med helsa de siste årene. Rett etter Eurovision Song Contest i 2018, måtte han hasteopereres, og han har også vært nødt til å avlyse flere konserter.

Mange av Alexanders fans har vært bekymret for han den siste tiden. På nyttårssaften la han ut et bilde av seg selv sammen med foreldrene sine, og skrev blant annet at han hadde flere kolleger som hadde valgt å ta sitt eget liv og at sammen med hans egne problemer, hadde det blitt en oppvekker for han.

«Så, mitt første prosjekt i 2020 kommer til å bli det vanskeligste i hele livet mitt. Det har ingen ting med musikk å gjøre, og jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta. Men for å komme gjennom dette, trenger jeg deres støtte. Hvordan dere kan støtte: Fortsett med å være dere selv, vær snille mot hverandre og fortsett å lytte til sangene mine,» skrev han.

Siden publiserte han et innlegg hvor han omtalte januar som den vanskeligste måneden i livet-

«Heyyy. Hvordan har 2020 vært for deg så langt? For meg har det vært den vanskeligste måneden i mitt liv. Jeg skal fortelle hvorfor i kommentarfeltet under», skriver han.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Heyyy 🖤 How is your 2020 so far? For me it’s been the most difficult month of my life, and I will say why in the comments below.👇🏼😌

Et innlegg delt av Alexander Rybak (@rybakofficial)

Men nå kommer det endelig en gledelig beskjed fra Rybak. Han skal nemlig opptre under årets Eurovision-finale.

Det avslører han i et innlegg på Instagram: 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

🤩EUROVISION 2020🤩 🧚🏼‍♀️🎻16.05.2020🎻🧚🏼‍♀️ 1. Who is that lucky guy in the corner who gets to perform in the GRAND FINALE together with all these fine Eurovision stars?🥰 2. Can you name all of them?🤓 #eurovision #eurovision2020 #nrkmgp

Et innlegg delt av Alexander Rybak (@rybakofficial)

Fansen jubler

I skrivende stund har over 13.000 personer likt innlegget og hundrevis av mennesker fyller kommentarfeltet med lykkeønskninger til Rybak.

Det blir utrolig kjekt å se Rybak på MGP-scena igjen – trykk gjerne på deleknappen for å ønske han lykke til! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter