in

Alexander Rybaks triste beskjed: – Jeg skammer meg

En av våre mest folkekjære artister er i sorg.

Alexander Rybak ble verdenskjent kjent da han i 2009 vant Eurovision Song Contest. Med sin egenkomponerte «Fairytale» gikk han helt til topps i konkurransen, og ble raskt et verdensidol. Spesielt i Øst-Europa har Rybak tusenvis av fans.

Men oppturene koster. I over 10 år har han levd i medienes søkelys. Konserter, talkshow, eventer og intervjuer har vært hverdagen til den alltid så smilende nordmannen.


Ved en rekke anledninger har Rybak åpent fortalt om hvor krevende livet kan være. På Instagram har Rybak nesten 250.000 følgere. Her forteller han ofte om hvordan livet egentlig er.

Nå har han igjen tydd til sosiale medier og Instagram for å fortelle at en god venn har mistet livet.

Rybak skriver:

«Denne helgen døde Niels Peeters. Hun døde ung og med rent hjerte, og alle vi andre må fortsette livet uten hennes søte smil. Jeg skammer meg for at jeg noen ganger har trivialisert hennes sykdom, fordi hun valgte å smile til verden og skjule sin smerte. Istedenfor å klage over livet, startet hun sin egen cystisk fibrose-veldedighet, og til og med samarbeidet med et merke med super søte aper (mitt hus er fullt av dem). Min dypeste kondolanse til hennes nærmeste venner og familie: Nå har vi et ansvaret for å bringe hennes styrke og positive innstilling videre, for evig og alltid»

Sammen med teksten har Rybak publisert et bilde av de to sammen.

Niels Peeters har tydeligvis betydd mye for mange og en organisasjon fra Nederland som hun var ambassadør for har publisert en bildeserie og kondolanser på Facebook.

Ons hart huilt😭 Ons bereikte het verschrikkelijke nieuws dat Niels Peeters onze ambassadeur is overleden. Niels Peeters…

Posted by Stichting Muco & Friends on Saturday, November 21, 2020

LES OGSÅ: Alexander Rybak forteller om sin store hemmelighet: – I 11 år har jeg vært avhengig

Dette var trist å lese. Kondolerer til venner og familie av Niels Peeters.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Karantene-ekspertene deler sine beste tips

Ari Behn

Aris hjem er solgt – gikk over prisantydning