Forsiden Historier fra livet Da Alexandra ble gravid var det ingen som trodde hva ultralydundersøkelsen viste

Da Alexandra ble gravid var det ingen som trodde hva ultralydundersøkelsen viste

-

Det er ingenting som kan måle seg med det å skulle bli foreldre, men en gang i blant kan det nesten bli for mye av det gode. Bare spør Alexandra og Antonin fra den lille byen Milovice, noen mil nordøst for Praha i Tsjekkia.

Foto: Facebook

Paret hadde allerede en sønn fra før av, så da nyheten kom om at hun var gravid igjen ble de overlykkelige. De ønsket seg flere barn sammen, så det var kjærkomment.

Foto: Facebook

Og lykken ble ikke mindre da første ultralydundersøkelse viste at det sannsynligvis var tvillinger på vei. De ønsket seg tre barn i det hele, så nå så det ut til at det skulle ordne seg.

Foto: Facebook

Ikke lenge etter var paret til en ny ultralydundersøkelse, og denne gangen måtte legene korrigere den første beskjeden litt. Det var visst ikke tvillinger likevel, hun ventet trillinger, skriver Daily Mail.

Foto: Facebook

Lettere sjokkerte slo de seg til ro med det, men da legene skulle kikke en ekstra gang, sånn for sikkerhets skyld, viste det seg at de igjen måtte rette litt på tallene. Trillingene ble nå til firlinger, og det unge paret ble lettere sjokkert over beskjeden.

Inntil neste ultralydundersøkelse. Den viste at de ventet femlinger! Men så var det heller ikke flere der inne i magen.

Foto: Facebook

Siden det var første gangen det skulle fødes femlinger uten at det var prøverørsbarn i Tsjekkia, var det svært mange spesialister til stede ved fødselen.

LES OGSÅ
Italiensk kvinne ble 116 år gammel - avslører hva hun spiste til hvert måltid
LES OGSÅ
Rachel hadde bendelorm i hjernen – var lettet

Foto: Facebook

Av naturlige årsaker valgte legene å ta ut femlingene med keisersnitt.

Foto: Facebook

Alexandra forløste fem nydelige babyer helt uten problemer. Fire gutter og en pike.

Foto: Facebook

Alexandra var ganske stor på slutten av svangerskapet, som forøvrig forløp helt normalt til tross for at hun ventet femlinger.

Foto: Facebook

Guttene fikk navnene Deniel, Michael, Alex og Martin – piken ble døpt Terezka.

Foto: Facebook

Vips – så ble Alexandra Tsjekkias yngste seksbarnmor – i en alder av 23!

Barneflokken lever i beste velgående, og de er alle lykkelige og glade, slik storfamilier skal være. Del gjerne hvis du synes det er imponerende å føde så mange barn på en gang.

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .