Hjem Kjendisnytt Alexandra Joner deler gladnyhet: – han er helt sykt kjekk

Alexandra Joner deler gladnyhet: – han er helt sykt kjekk

Det er i podkasten «Not your babe med Alex og Helle» Skal vi danse-vinneren deler den hyggelige nyheten.

I mars ble det kjent at Alexandra Joner og investoren Runar Vatne hadde gått fra hverandre. De hadde da vært et par siden de traff hverandre på en fest hos Petter Stordalen i 2012. Artisten syntes bruddet var så vondt at det gikk tid før hun delte det med offentligheten.

Det var Joner selv som meldte om bruddet på Instagram-kontoen sin. Her skrev hun «Runar og jeg har gått fra hverandre og er ikke lenger et par.» Joner opplyste samtidig at det hadde blitt slutt mellom dem mer enn en måned før hun hadde delt nyheten.

«Dette er en svært privat sak for oss og vi ønsker ikke å uttale oss noe videre om dette», avsluttet hun den korte oppdateringen med.

En av grunnene til at hun takket ja til «Skal vi danse», nettopp var det at dette er et prosjekt hun kan kose seg med og glede seg til gjennom høsten, etter en tung vår.

– Dette er 100 prosent høstens distraksjon, og jeg skal kose meg så hardt med denne distraksjonen, sier Joner til ukebladet Her & Nå.

Men i den nyeste podkasten «Not your babe» som hun har sammen med Helle Nordby, kan hun nå dele en hyggelig nyhet.

– Det har som sagt skjedd noe i livet ditt, og jeg har gledet meg veldig til vi skal snakke om dette. For jeg har jo visst om dette, My love, Alexandra Joner: Du dater jo noen, sier Helle Nordby ifølge TV 2 til Alexandra Joner.

Hun bekrefter dette, og sier:

– Ja, det gjør jeg, herregud det var helt sykt rart å si. Jeg dater noen. Datinglivet går bra. Det føles så rart å si høyt, fordi i løpet av «Skal vi danse» så har jeg blitt spurt veldig mye av pressen om jeg dater og hvordan det går med datingen, og jeg har bare løyet og sagt nei, nei, nei, nei, svarer hun.

Hvem Alexandras nye flamme er, vil hun foreløpig ikke avsløre. Hun nøyer seg med å si:

– Jeg må si at jeg synes han er helt sykt kjekk, sykt kjekk. Også er han jævlig god til å lage mat.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com