Hjem Kjendisnytt Alexandra Joner bryter stillheten om bruddet: Håpet å finne tilbake til kjærligheten

Alexandra Joner bryter stillheten om bruddet: Håpet å finne tilbake til kjærligheten

I mars ble det kjent at Alexandra Joner og investoren Runar Vatne hadde gått fra hverandre. De hadde da vært et par siden de traff hverandre på en fest hos Petter Stordalen i 2012. Artisten syntes bruddet var så vondt at det gikk tid før hun delte det med offentligheten.

Det var Joner selv som meldte om bruddet på Instagram-kontoen sin. Her skrev hun «Runar og jeg har gått fra hverandre og er ikke lenger et par.» Joner opplyste samtidig at det hadde blitt slutt mellom dem mer enn en måned før hun hadde delt nyheten.

«Dette er en svært privat sak for oss og vi ønsker ikke å uttale oss noe videre om dette», avsluttet hun den korte oppdateringen med.

Hun er klar på at en av grunnene til at hun takket ja til «Skal vi danse», nettopp var det at dette er et prosjekt hun kan kose seg med og glede seg til gjennom høsten, etter en tung vår.

– Dette er 100 prosent høstens distraksjon, og jeg skal kose meg så hardt med denne distraksjonen, sier Joner til ukebladet Her & Nå.

Artisten innrømmer at hun på et tidspunkt hadde et håp om å finne tilbake til ekskjæresten.

I den nye podkasten «Not Your Babe med Alex & Helle», som hun leder sammen med venninnen Helle Nordby (29), innrømmer Joner ifølge Dagbladet at hun gikk mange runder med seg selv før hun følte seg klar for å offentliggjøre bruddet, selv om det da allerede hadde vært slutt i en måned.

På spørsmål fra makker Nordby om en av årsakene til at Joner valgte å holde bruddet hemmelig, var at hun hadde håp om at de skulle finne tilbake til hverandre, svarer hun:

– Sikkert. Eller, garantert. Man tenker jo at det, at vi finner ut av det. Men så gjør man jo ikke det. I dag er jeg nok mer på at selvfølgelig skal vi ikke bli kjærester igjen, men der og da tenkte jeg at vi skulle finne ut av det og at det var oss, røper hun.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com