Hjem Viralt Alicia har brukt over 1 million på å se ut som en levende Barbie – Slik så hun ut tidligere

Alicia har brukt over 1 million på å se ut som en levende Barbie – Slik så hun ut tidligere

Alicia Amira er kjent som «den levende Barbie-dukken», og har brukt svimlende 1.2 millioner kroner på kosmetiske operasjoner. Men hvordan så hun ut før alle operasjonene?

Alicias reise begynte i 2011, da hun forlot en karriere innen PR i Stockholm og flyttet til London. Det var starten på hennes omfattende forvandling, som inkluderte alt fra brystoperasjoner til injeksjoner i pannen, øynene, nesen, kinnene og leppene.

I dag er 34 år gamle Alicia kjent for sitt Rapunzel-lignende hår, feilfri brunfarge, lange negler og vippeextensions. Hun har også fillers i nese, kinn, hake og kjeve, samt regelmessig bruk av Botox.

Alicia, som bor i Storbritannia, kaller seg selv en «plastisk bimbo» og har gjort seg bemerket for sitt ekstreme utseende.

Til dette bildet på Instagram skriver hun:

«Når folk tar feil av de virkelige bildene mine for AI, vet jeg at jeg har lykkes med plastisk perfeksjon 😂💁🏼‍♀️»

Alicia Amira
Foto: Alicia Amira / Instagram

Tilbake i 2021 deltok hun i TV-programmet Botched, hvor hun ønsket å få korrigert en mislykket brystoperasjon, samt få utført en ribbeinsfjerning og et brasiliansk rumpeløft. Disse forespørslene ble imidlertid avslått av legene i programmet.

Planer om en «bimboskole»

I et intervju med This Morning i 2021, avslørte Alicia sine fremtidsplaner om å åpne en «bimboskole». Her ønsker hun å hjelpe andre som deler hennes fascinasjon for kroppsmodifisering å oppnå sine estetiske mål. Hun understreket at hun alltid har vært fornøyd med utseendet sitt og at transformasjonen har vært en gradvis prosess.

Alicia har også delt noen bilder av hvordan hun så ut før hun begynte med alle operasjonene.

Foto: Instagram

De viser en helt vanlig kvinne før hun bestemte seg for å forvandle seg til sitt nåværende Barbie-inspirerte utseende.

Foto: Instagram

Jeg må ærlig innrømme at jeg likte den «tidligere» Alicia bedre enn Barbieversjonen..

  1. andrea
  2. store lepper
  3. Fillers

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com