Hjem Fremhevet Alle de omkomne etter ulykken i Kvam er nå funnet

Alle de omkomne etter ulykken i Kvam er nå funnet

Tre personer ble meldt savnet søndag 23.oktober, etter at de ble tatt av strømmen da de forsøkte å krysse Tokagjelselva i en liten båt.

Tirsdag ble det kjent at det var Kjell Arne Pedersen (64), Nils Johan Bårdsen (72) og Ruth Wathne (68) som var savnet etter at båten de satt i forsvant og ble tatt av strømmen i Tokagjelselva i Kvam i Hardanger.

Ruth Wathne er TV2s tidligere profilerte sportsjournalist Davy Wathnes lillesøster.

Den første personen ble funnet lørdag, etter søk i elven ved Tokagjelet.

Søndag kveld meldte Bergens Tidene at to av de tre savnede etter ulykken i Kvam er nå trolig funnet.

– Personen vil bli sendt til Bergen for obduksjon og identifisering, og det er etter all sannsynlighet den andre av de tre savnede, sier innsatsleder Svein Laupsa til Bergens Tidene.

Tidlig tirsdag ettermiddag, kort etter klokken 15, opplyste politiet ifølge VG at den siste personen som er savnet etter ulykken trolig er funnet.

– Vi er svært glade for å kunne meddele at den siste omkomne er funnet, sa politiet i Kvam ifølge avisa under en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

De to som er funnet tidligere er nå identifisert. Politiet bekreftet også at det lørdag var Ruth Wathne (68) som ble funnet død i Tokagjelet, mens avdøde Kjell Arne Pedersen (64) ble funnet søndag.

Personen som ble funnet tirsdag er derfor trolig Nils Johan Bårdsen (72).

Innsatsleder Sven Valland Sven Laupsa i Vest politidistrikt opplyste at den siste personen vil bli sendt til Bergen for identifikasjon og obdusering.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com