in

Alle gratulerer Meghan med dagen unntatt Dronningen

Meghan og Harry
Foto: Flickr / Mark Jones

På Meghans 41-årsdag var det stille fra Dronning Elizabeth i sosiale medier.

Meghan Markle fylte 41 år nylig. Mens både Kate og William og prins Charles og Camilla har lagt ut gratulasjoner på sosiale medier, har det vært stille fra Dronningen. Det skriver Daily Mail.

Prins William og Kate Middleton og prins Charles og Camilla delte nesten identiske bilder av hertuginnen på nettet.


Dronningens offisielle @RoyalFamily Instagram- og Twitter-kontoe har ikke lagt ut noen form for bursdagshilsner til hertuginnen av Sussex – i stedet delte de bilder av prinsesse Annes besøk i Edinburgh.

William og Kate, hertugen og hertuginnen av Cambridges, har lagt ut hilsen båre på Instagram- og Twitter-kontoene sine, men et bilde av hertuginnen av Sussex fra dronningens jubileumsfeiring i juni. I meldingen skrev de «Gratulerer med dagen til hertuginnen av Sussex!»

Kort tid etter la prinsen av Wales og hertuginne Camilla av Cornwall ut en lignende melding og et bilde av prins Harrys kone.

Bildene valgt ut av begge parene viser Meghan ved dronningens Thanksgiving-gudstjeneste ved St. Pauls katedral og prins Harry er ikke med på bildet.

Gudstjenesten var den eneste begivenheten fra dronningens jubileum som hertugen og hertuginnen av Sussex deltok i offentlig.

Det var første gang paret ble sett sammen med de øvrige kongelige siden den kalde mars 2020, kort tid før de offisielt trakk seg fra sine kongelige plikter.

Daily Mail skriver at det i fjor var Dronningen som ledet an i kongefamiliens gratulasjoner da Meghan fylte 40.

Men i år har det vært stille fra Buckingham Palace, bortsett fra at de har delt en serie bilder fra prinsesse Annes besøk i Edinburgh.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Notorisk blotter måtte møte i retten i håndjern for å unngå «episoder» av det han sto tiltalt for under rettssaken

Milepæl i forhold til korona-epidemien