Hjem Historier fra livet Alle har det hjemme – Nå advarer moren mot skadene det ga datteren hennes

Alle har det hjemme – Nå advarer moren mot skadene det ga datteren hennes

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En mor har nå valgt å dele sin skremmende erfaring for å øke bevisstheten om den potensielle faren som alle har i hjemmet sitt.

Hjemmet er et sted hvor mange ulykker kan skje, og ofte er det de minst mistenkte tingene som kan føre til fare. Dette ble en realitet for Courtney N Davis en dag som dramatisk forandret livet hennes og hennes 19 måneder gamle datters. Hun håper nå å advare andre mot å gjøre samme feilen som henne.

Courtney brukte Facebook, for å spre bevissthet om hendelsen. Hun ønsker å informere andre foreldre om farene ved mobilladere, et vanlig, men potensielt farlig husholdningsobjekt. Det hele skjedde på to sekunder da Courtney vendte blikket bort fra datteren sin for et øyeblikk. Plutselig oppdaget hun at hennes lille jente hadde mobiltelefonladerens ledning i munnen, mens den var koblet til strøm. Hun handlet raskt og fjernet ledningen, men skaden var allerede skjedd.

– Det tok bare noen sekunder før hun ble brent. Hun hadde aldri prøvd å putte den i munnen, og hun hadde aldri rotet med den tidligere, forteller småbarnsmoren til britiske Metro.

brent munn
Slik så datteren ut etter å hatt mobilladeren i munnen. Foto: Privat

Et besøk hos legen bekreftet at hennes datter hadde fått elektriske forbrenninger i munnen, kun etter å ha slikket på ledningen i et par sekunder. Selv om det ikke så alvorlig ut i begynnelsen, forverret tilstanden seg de neste dagene.

lader i munnen
Dag 4. Foto: Privat

Etter hvert som dagene gikk, ble såret gradvis bedre.

Det er ikke klart hvilken modell av telefonlader det er snakk om her, men moren råder uansett alle småbarnsforeldre til å være obs på dette.

Metro skriver også at man bør unngå å kjøpe billige ladere på nettet som gjerne er kopier. De fleste mobiltelefonladere bruker en isolert sekundærkrets som har en veldig lav spenning som ikke kan forårsake skade.

Ladere kjøpt på nettet mangler noen ganger sikkerhetsmekanismene som er innebygd i de offisielle fra merker som Apple og Samsung.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com