torsdag, juli 2, 2020

Alle tror at kvinnen er gravid. Men det er noe helt annet som skjuler seg i magen hennes

Mest lest nå

En 25 år gammel kvinne fra Mexico oppsøkte legen med en kjempestor mage. Kvinnen så gravid ut, men det viste seg at det ikke var barn i magen hennes.

Det viste seg nemlig at kvinnen hadde en kjempestor cyste på den ene eggstokken. Det er ikke uvanlig at kvinner får cyster på eggstokkene, men det er veldig uvanlig at de blir så store. Denne cysten veide hele 33 kilo. Det skriver britiske The Telegraph.

Kvinnen fikk til slutt problemer med å bevege seg, og hun hadde vanskelig for å puste og spise. Cysten tok nemlig opp 95 prosent av kvinnens bukhule.


Foto: YouTube

En halv meter i diameter

Kvinnen ble operert av lege Erik Hanson Viana på Mexico General Hospital. Det tok han fem timer å fjerne cysten.

«Dette er den største cysten jeg noen gang har operert», sier Viana.

«Dette er virkelig uvanlig. Den målte en halv meter i diameter», sier han videre.

Legen har undersøkt, og han er ganske sikker på at dette er den største cysten som noen gang har blitt operert ut hel.

«Av alt materialet jeg har funnet, vil jeg tro at dette er den største eggstokk-cysten som noen gang har blitt fjernet hel, uten å drenere den først eller å ødelegge den», sier han.

Foto: YouTube

Kunne ha blitt kritisk

Legen forteller videre at dersom kvinnen ikke hadde fått hjelp, kunne tilstanden hennes ha blitt kritisk. Hun kunne nemlig ha fått alvorlige hjerteproblemer av å drasse rundt på den 33 kilo tunge cysten. Hun kunne også blitt feilernært, siden hun nesten ikke klarte å spise.

Kvinnen kom seg heldigvis raskt etter inngrepet, og etter bare to døgn kunne hun forlate sykehuset. Hun er i dag helt frisk.

Foto: YouTube

130,080FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter