in

Alsgaard vs. Almaas i 71° nord med ny vri

Foto: Discovery

Våren 2022 kommer TVNorge og discovery+ med en nyvinning innen 71° nord-universet.

I «71° nord – team» skal fire par med kjente personer kjempe seg på kryss og tvers i norsk natur.

Lagene konkurrerer mot hverandre på tid, og de to kjendisene som tåler mest og samarbeider best – og dermed kommer seg først fram til det aller siste sjekkpunktet – er vinnere av historiens første 71° nord – team.

Dette er kjendislagene som skal konkurrere mot hverandre:

  • Jon Almaas (programleder) og Adam Schjølberg (komiker)
  • Vita og Wanda Mashadi (influensere og TV-profiler)
  • Victoria Tolaas (PT og influenser) og Safari Shabani (programleder, YouTube)
  • Thomas Alsgaard (tidligere skiløper) og Elisa Røtterud (journalist, eventyrer). 

Fire av disse har vært med på 71° nord tidligere: Adam Schjølberg, Vita Mashadi, Jon Almaas og Thomas Alsgaard. De to sistnevnte har til og med vunnet konkurransen.

For Jon Almaas var det lett å takke ja til en ny tur.

– Jeg må rett og slett prøve å få rettet opp imaget mitt. Forrige gang ble jeg stemplet som irriterende besserwisser, så nå skal jeg prøve å vise at jeg egentlig er ganske grei å ha med å gjøre. I tillegg var det å være med på 71° nord er noe av det mest oppkvikkende og ekstreme jeg har gjort, fra naturopplevelsene og lagfølelsen, til spenningen og adrenalinkickene, og det frister å få oppleve det en gang til, sier Almaas i en pressemelding fra Discovery som står bak det populære programkonseptet.

Lagene må bevege seg raskt, forsere tøffe utfordringer og komme seg først i mål, så både samarbeidsevner og utholdenhet vil bli satt på prøve. Å gå på lag med Adam Schjølberg ser han fram til.

– Han virker som er gladgutt og jeg trives med utadvendte folk med humør. Jeg tror vi passer som hånd i hanske. Og så krysser jeg fingrene for at han ikke snorker, sier Almaas.

Den profilerte programlederen tror konkurransen fra de andre blir sterk.

– Thomas og Elisa er turvante sprekinger, så de blir tøffe å hamle opp med. Victoria og Safari er også spreke og sterke, så der må jeg satse på at de gjør seg bort på nybegynnerfeil. Vita og Wanda er outsidere. Ryktene går om at de har trent godt, men spørsmålet er om de kommer til å kaste bort en del tid på krangling. Ellers er jo min egen kropp en slags konkurrent. Jeg er jo ikke 25 lenger, slår Almaas fast.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Geir Bukholm

Bukholm: Tiden snart inne for å åpne

bodybuilder

Ernestine er 85 år gammel, men så absolutt ingen «bestemortype». Hun er verdens eldste kvinnelige bodybuilder