tirsdag, januar 19, 2021

Alvina ble kalt stygg, feit og verdiløs av kjæresten. Så fikk hun sin hevn

Mest lest nå

Alvina Rayne er en trebarnsmor bosatt i Philadelphia i USA. Hun veide på et tidspunkt 125 kilo, og hennes kjæreste kalte henne for en stygg og feit søppelkjerring. Men en dag fikk Alvina nok.

Alvina hadde ikke alltid vært overvektig. Ikke før hun befant seg i et destruktivt forhold der kjæresten mishandlet henne psykisk. Da begynte hun å spise for å håndtere de depressive følelsene sine.

Alvina spiste fastfood, kaker og godterier. Og selv om kjæresten hennes var veldig stygg mot henne, hadde hun ikke mot til å forlate han. Det skriver Mirror.


Fikk til slutt nok

Til slutt viste vekten 125 kilo. Alvinas kjæreste kalte henne daglig stygge ting, og han fortalte henne stadig at hun aldri ville klare å gå ned i vekt og at hun aldri ville klare å finne en annen mann som ville være sammen med henne.

Alvina slet også med høyt blodtrykk, risiko for diabetes 2 og hun opplevde flere angstanfall.

En dag fikk hun nok. Hun visste at hun var nødt til å gjøre noe, og det snart. Spesielt fordi hun hadde barn som var avhengig av henne.

Til slutt forlot hun kjæresten sin. Så begynte hun på en lavkarbo diett, og hun begynte å trene.

Møtte ekskjæresten på butikken

Hver gang hun mistet motivasjonen, tenkte hun på hva ekskjæresten hadde sagt til henne: «Ingen vil ha deg.» Da ble hun fast bestemt på at hun skulle motbevise det.

Ette en stund, hadde Alvina klart å ta av 60 kilo. Og ikke så lenge etterpå, møtte hun ekskjæresten i butikken. Han ble veldig overrasket over å se henne, og i tiden etterpå, ringte han henne flere ganger.

«Jeg syns du har blitt så pen», sa han, i et forsøk på å få henne tilbake.

«Det kommer aldri til å skje», svarte Alvina. «Du kan bare slutte å prøve.»

Fant drømmemannen

I dag er Alvina lykkelig gift med mannen sin Sascha.

«Jeg vil inspirere andre til at ha mot til å starte deres liv på ny», sier Alvina.

«Du trenger ikke være den du er, det er utrolig befriende å innse at man har full kontroll over seg selv. Det er din kropp, og ditt liv!»

Del videre for å spre den inspirerende historien til Alvina!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter