Hjem Kjendisnytt Amalie Iuel er tilbake på idrettsarenaen – Men én ting synes hun er spesielt tøft: Veldig trist

Amalie Iuel er tilbake på idrettsarenaen – Men én ting synes hun er spesielt tøft: Veldig trist

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I fjor høst ble Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal foreldre til vesle Storm. Nå er mamma Amalie tilbake på idrettsarenaen. Og hun innrømmer det var tøffere enn hun hadde ventet å skulle dra fra sønnen.

Da idrettsparet slapp nyheten om at de gledet seg til å bli foreldre for første gang, var det på Instagramkontoen til hekkeløper Amalie Iuel. Hun fortalte at denne sommeren vil se annerledes ut – hun tar pause fra livet som toppidrettsutøver for å bli mamma. Nyheten ble også delt på Aksel Lund Svindals instagram-konto. 

Og det var også på Instagram de nybakte foreldrene delte den glade nyheten om at sønnen hadde meldt sin ankomst.

Siden Storm er født 1. september har mamma Amalie måttet ta en pause fra karrieren som hekkeløper. Men hun har alltid understreket at hun synes hun er for ung til å legge opp, og har tidligere lovet comeback:

– Jeg er altfor ung til å legge opp. Jeg har mange år igjen som idrettsutøver, har hun uttalt i et intervju med Budstikka.

Nå er Amalie Iuel tilbake på jobb, og har allerede løpt sitt første løp. Hun kom farlig nær det store målet: OL-kravet. 

– Jeg kjenner jo allerede at jeg vil mer, og det er jo et sunnhetstegn, sier hun i et intervju med NRK. 

Men selv om hun har håp om å delta i OL i Paris denne sommeren, så var det ikke bare enkelt å komme tilbake på jobben. Andre kommer i barnehagen og henter smårollingen etter endt dag klokka 16. Amalie var i Kenya på løp. Sju måneder gamle Storm var hjemme med pappa Aksel. Og det var ikke bare enkelt å være unna sønnen i flere dager. 

– Det var veldig trist faktisk. Jeg har sett folk har snakket om dette tidligere, at det er kjempetrist å dra fra barnet som gjerne også gråter. Da har jeg lurt på om de ikke bare kan kose seg med litt barnefri. Men det var veldig mye tøffere enn det jeg hadde forestilt meg. Det ble noen tårer der, sier Iuel. 

  1. Aksel Lund Svindal
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com