in ,

Amanda låner ut sommerhytta gratis – til barnefamilier som har det tøft økonomisk

Foto: Privat / Facebook

Amanda Stöbakk Lydén ønsker å strekke ut en hånd til barnefamilier som ikke har råd til ferie.

Den økonomiske situasjonen har blitt vanskelig for svært mange det siste året. Høye priser på mat, strøm og drivstoff har gjort at folk har mindre å rutte med enn tidligere. Og for barnefamilier kan det å få råd til årets sommerferie ha vært utfordrende.

Da svenske Amanda Stöbakk Lydén leste om Robin Johansen som lånte ut hytta hans gratis til tre barnefamilier, ble hun inspirert til å gjøre det samme.


Robin følte at han ønsket å tilby en ferie til barnefamilier som trenger det. Det han gjorde var å skrive på Instagram:

«Hei hei. Ser etter en barnefamilie som ikke har råd til ferie. En familie som kanskje har det litt ekstra tøft og trenger å komme seg bort. Jeg tilbyr en ukes gratis overnatting i en av hyttene mine. En anonym giver fyller kjøleskapet for SEK 1500 Så det eneste du trenger å tenke på er å komme hit. Er behjelpelig med transport. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen eller en familie som fortjener dette, send meg en mail på [email protected] så velger jeg den familien jeg mener har størst behov. Håper du tørr å skrive.»

Og nå har Amanda gjort noe lignende. Dette gjennom et innlegg på Facebook .

«Jeg og broren min ønsker å leie vår fullt utstyrte hytte i Kycklingvatnet 12 km nord for Gäddede, etter Vildmarksvägen. Hytta har 6 sengeplasser, oppvaskmaskin, TV, dusj, komfyr m.m.

Så er du eller kjenner du en barnefamilie som ikke har råd/mulighet til å reise på ferie, se her! Vi leier derfor ut hytten vår en hel uke i vår fantastiske Frostviken. Som har så mye å gi. Ta for eksempel en tur til vårt vakre Hällingsåfallet, Ankarede eller hvorfor ikke en tur til Stekenjokk? Jeg skal sørge for at sengene er oppredde og hytta er klar til å flytte inn når du kommer.

Det eneste du trenger å gjøre er å ta med mat og godt humør til en fantastisk uke i Frostviken, skriver Amanda og legger til:

«Høres dette ut som noe for deg? Send da en mail til: [email protected] hvor du/dere forteller litt om deg selv og nøyaktig hvorfor du vil hit».

I et intervju med LT har Amanda forklart hvorfor hun velger å strekke ut en hånd.

– Det er så lett å sette seg selv og familien først, men mange har det tøft når alt blir dyrere, sier Amanda Stöbakk Lydén til avisen .

For et fantastisk initiativ. Vi mangler ord. All kjærlighet til Amanda og familiene som får sjansen til å ta en skikkelig ferie i en uke.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

meghan harry

Meghan anklaget Victoria Beckham for å lekke historier til pressen

Hunden ble kastet ut fra en bro – reddet av brannvesenet