lørdag, september 26, 2020

Ambers baby levde bare i 17 minutter. Nå har foreldrene en grunn for at de deler de hjerteskjærende bildene fra fødselen

Mest lest nå

1. juli 2019 klokka 7:45 gikk vannet. Da var Amber bare 19 uker og 5 dager ut i svangerskapet. Hun var livredd for hvordan dette skulle gå.

Det er fotografen, Carly’s Lens, som har delt den rørende historien på nettsiden Love what matters. Hun forteller at da hun kom til sykehuset for å fotografere fødselen, satt Amber på en yogaball med armene på sengen, mens hennes ektemann Monty stod bak henne og holdt en hånd på skulderen hennes.

«Det var ikke ett øyeblikk at rom 114 ikke var oversvømmet av kjærlighet», skriver Carly.


Foto: Breezy Photography

Hadde veer i 20 timer

«Monty var en fantastisk fødselspartner for Amber. Han tørket svetten hennes, holdt hånden hennes, pustet med henne, masserte ryggen hennes, fikk henne til å le, og minnet henne stadig på hvor høyt han elsket henne», skriver Carly videre.

Amber hadde veer i 20 timer før lille Emily-Anne endelig ble født. Monty klippet navlestrengen og Emily-Anne ble plassert på morens bryst.

Foto: Carly’s Lens

Kjente bare kjærlighet

«Amber holdt datteren hele hennes korte liv. Hennes lille hjerte slo mot morens bryst. Søte Emily-Anne kjente bare kjærlighet iløpet av hennes korte 17-minutters tid på jorden», skriver Carly.

«Jeg har ikke ord for å beskrive hvor nydelig det var», skriver Carly videre.

Foto: Breezy Photography

En mektig historie

«Emily-Annes historie er så mektig, men den er en av mange. Hennes foreldre ønsker å dele deres historie for å stoppe fordommer rundt prematur fødsel og død. Hvis du har gått gjennom, eller går gjennom dette, uansett hvor ensom og alene du føler deg, du er IKKE alene», skriver Carly.

«Hun var omringet av familie da hun ble født, og når hun døde. Faren hennes holdt henne, han kledde på henne, kysset henne, og det var fantastisk. Å overvære en mann elske av hele sitt hjerte, samtidig som det knuste hjertet hans, var en livsendrende opplevelse for meg. Men bør ikke gjemmes bort når de viser følelser», avslutter fotografen.

LES OGSÅ: Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter